Kiderült, mi lesz Hideo Kojima új játéka?

2022. június 07.
32.7431
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Az ismert videojátékos zseni, Hideo Kojima új projektjéről már rengeteg információ elhangzott korábban, többek között arról is volt szó, hogy a Death Stranding második része készülhet, ami továbbra sem kizárt, azonban egy másik projektéről is kaptunk egy adag új pletykát.

A Metal Gear Solid atyja ugyanis valószínűleg egy horror játékon dolgozik, ami Overdose címre hallgat, írta meg az ismert újságíró Tom Henderson. A megbízható szivárogtató, és újságíró szerint az új projektjének főszerepére a Death Strandingből, és a Volt egyszer egy Hollywoodból is ismerős Margaret Qualley-t kérte fel.

Állítólag egy felvétel is létezik a játékból, ami az előbbi állítást erősíti meg, valamint az is szerepel benne, hogy mind külső, mind belső nézetből is játszható lesz a játék. Mivel Kojima nagyon jó kapcsolatot tart fenn a Summer Game Fest arcával, Geoff Keighleyvel, így elképzelhető, hogy a japán videojáték művész az új projektjét itt fogja bemutatni a nagyérdeműnek, vagy mivel egy ideje pletykálják, hogy Kojima az Xboxszal dolgozik együtt, ezért még a Microsoft műsorán sem kizárt a megjelenése.
készülhet, ami továbbra sem kizárt, azonban egy másik projektéről is kaptunk egy adag új pletykát.'>
3 hozzászólás

muki

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

Imádja a horrort. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

Én már úgy vagyok a Kojima játékokkal hogy majd ha kijött és olvastam a teszteket és mind jó akkor érdekel.. Nagy dumás az ürge.

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 11 hónapja és 16 napja

Érdekesen hangzik.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja