Kiderült, mi lesz Hideo Kojima új játéka?

2022. június 07.
32.4191
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Az ismert videojátékos zseni, Hideo Kojima új projektjéről már rengeteg információ elhangzott korábban, többek között arról is volt szó, hogy a Death Stranding második része készülhet, ami továbbra sem kizárt, azonban egy másik projektéről is kaptunk egy adag új pletykát.
 

A Metal Gear Solid atyja ugyanis valószínűleg egy horror játékon dolgozik, ami Overdose címre hallgat, írta meg az ismert újságíró Tom Henderson. A megbízható szivárogtató, és újságíró szerint az új projektjének főszerepére a Death Strandingből, és a Volt egyszer egy Hollywoodból is ismerős Margaret Qualley-t kérte fel.

Állítólag egy felvétel is létezik a játékból, ami az előbbi állítást erősíti meg, valamint az is szerepel benne, hogy mind külső, mind belső nézetből is játszható lesz a játék. Mivel Kojima nagyon jó kapcsolatot tart fenn a Summer Game Fest arcával, Geoff Keighleyvel, így elképzelhető, hogy a japán videojáték művész az új projektjét itt fogja bemutatni a nagyérdeműnek, vagy mivel egy ideje pletykálják, hogy Kojima az Xboxszal dolgozik együtt, ezért még a Microsoft műsorán sem kizárt a megjelenése.
3 hozzászólás

muki

2 hónapja, 5 napja

Imádja a horrort.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 5 napja

Én már úgy vagyok a Kojima játékokkal hogy majd ha kijött és olvastam a teszteket és mind jó akkor érdekel.. Nagy dumás az ürge.

válasz erre

Moby Dick

2 hónapja, 5 napja

Érdekesen hangzik.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja