Médiaajánlat


Érvényes: 2022. január 1-jétől!

A Game Channel portfólió vezető lapjaként a 2001-ben indult Game Channel videojáték és szórakoztató magazin több mint két évtizede a hazai online játéksajtó meghatározó szereplője. A mindennapi videojáték és hardver hírek mellett mozifilm kritikák, ismeretterjesztő cikkek, hardvertesztek és exkluzív beszámolók is helyet kapnak a tartalmi kínálatban, így olvasói összetételünk igen színes.

Önállóan több mint 4 millió oldalletöltés / hó elérésével a lap magasan kiemelkedik a hasonló tematikával rendelkező magazinok közül, és az élbolyban helyezkedik el, az Androgeek techmagazinnal és a Mobilgamer mobiljátékmagazinnal együtt alkotott gaming-tech-it brand pedig a legmagasabb elérést kínálja a maga közel 12 millió havi oldalletöltésével.

Szerzőink jelentős része magasan kvalifikált újságíró, a szakmában akár több évtizedes múlttal rendelkeznek, de az új generáció képviselői is megtalálhatók cikkíróink között, így minden korosztály számára kellemes, érthető hangvételben írjuk cikkeinket, híreinket.

A Game Channelen a Game Channel portfólió részeként Run on Network és Run on Site kampányok is indíthatók, egyedi megállapodás alapján.

Bővebb információval bármikor szívesen állunk minden érdeklődő rendelkezésére!

Értékesítés, kapcsolat
Direkt kampányok:
Németh Márk
Laptulajdonos, főszerkesztő
marco@gamechannel.hu
+36 30 906 4904

Letölthető médiaajánlat: Game Channel médiaajánlat

A Game Channel reklámzónáit saját adserverünk szolgálja ki, külön igény esetén Adverticum Adserver befűzhető. Banner megjelenésekről illetve kattintási arányról hivatalos statisztikát az Adverticum Zrt. biztosít megrendelőink részére.

Game Channel
független online számítástechnikai magazin
ISSN 1789-3445

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja