Advertisement

John Carpenter szerint már készül a Dead Space mozifilm, de nem ő a rendező

2023. január 14.
22.0501
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Halloween és A dolog rendezője, John Carpenter látszólag megerősítette a Varietynek adott interjújában, hogy a Dead Space mozifilmet már forgatják, bár hiába szerette volna, ő nem vesz részt benne.
 

Mivel régebben egy interjúban már kifejezte érzelmeit a franchise iránt, lap munkatársa megkérdezte, hogy Carpenter végül fog-e rendezni Dead Space filmet, amire a híres horror-rendező azt mondta: "Nem, nem, nem. Nem tudom, hogy ez hogyan terjedt el." A kérdező arra gondolhatott, hogy Carpenter tavaly év végén egy interjúban azt mondta: "Az egyetlen, amelyre gondolok, és már korábban is említettem, a Dead Space. Ez egy igazán nagyszerű film lenne. Meg tudnám csinálni."

A rendező azonban most megerősítette, hogy a Dead Space filmet az ő közreműködése nélkül készítik: "Azt hiszem, már egy másik rendező is érintett és engem nem kértek fel rá. Szóval amíg valaki meg nem kérdez, addig nem csinálnám." Az Electronic Arts még nem nyilatkozott arról, hogy a Dead Space-t mozivászonra adaptálná, de úgy tűnik, hogy Carpenter tud valamit, amit mi nem.

A mozit leszámítva a franchise feltámadására már csak pár hetet kell várni, ugyanis a Dead Space Remake január 27-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series S|X-re és PC-re.
6 hozzászólás

Direktor

1 hete és 6 napja

Pár évente felmerül ez a filmes projekt aztán ennyi.

válasz erre

Moby Dick

2 hete

Pedig ennek nagyon örülnénk.

válasz erre

Tommy

2 hete

Egyik kedvenc rendezőm, szóval nagy kár hogy nem őt kérték fel, jó kis horrorisztikus film lehetne.

válasz erre

muki

2 hete

Pedig jó kézben lenne.

válasz erre

VaPe

2 hete

Kár.

válasz erre

Pedig ő nagymester, jó helyen lenne nála.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Mikee profiljaReichert Viktor profiljaMonyo profilja