Egy nagyobbacska frissítéssel akarják gatyába rázni a Forspoken-t

2023. február 13.
36.0051
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hiába volt az év egyik legjobban várt videojátéka, a Luminous Productions nem nőtt fel ahhoz a feladathoz, hogy tető alá hozzon egy olyan nagyszabású projektet, mint amilyen a Forspoken, így a játék sajnos nem hozta a várd eredményeket.

Emiatt várható volt, hogy a háttérben a fejlesztők már javában dolgoznak egy nagyobbacska frissítésen, ami megpróbál szépíteni valamit a helyzeten, és a jelek szerint nemsokára meg is kapjuk ezt, hiszen a készítők egy olyan közleményt adtak ki a játékhoz, miszerint meghallgatták a visszajelzéseket, és ezek alapján már keményen dolgoznak a soron következő javításon.

Ez a csomag várhatóan nemcsak a grafikán, hanem a játszhatóságon és az általános futásteljesítményen egyaránt javít majd, sőt a Forspoken tartalmának általános frissítése is szóba került annak érdekében, hogy alkotásuk a lehető legjobb élményt tudja majd nyújtani a rajongók számára.
Forspoken, így a játék sajnos nem hozta a várd eredményeket.'>
4 hozzászólás

muki

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Csak nem? röhögő smiley Pár héttel hónappal a megjelenés után sikerül majd kiadható közeli állapotba hozni a játékot? röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Hát hajrá!

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Helyes, jól teszik.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 18 napja

Éppen ideje!

válasz erre
Forspoken
27.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja