Egy kínai kardozós akció-kalandot jelentettek be Project: The Perceiver címmel

2022. november 10.
5.3211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
A kínai Papergames és az 17ZHE Sutdios csapata egy hack and slash kalandot jelentett be Project: The Perceiver címmel, a játék pedig egy elképesztően látványos gameplay előzetessel debütált, rögtön meg is nézhetjük mozgás közben a programot.

A Project: The Perceiver a Wo Long: Fallen Dynasty-hoz hasonlóan a középkori Kínában fog játszódni, a különféle fantasy elemekkel átszőtt sztoriban maszkos karakterek párbajoznak majd egymással festőien szép tájakon. A trailerben a játékmentetet is megcsodálhatjuk, a játék sok tekintetben a szamurájos kalandra, a Ghost of Tsushimára emlékezet.

Villámgyors mozdulatokkal, természetfeletti képességekkel és kombókkal fogjuk felaprítani az ellenfeleket, a játékban emellett megtalálható lesz egy parry rendszer is, a megfelelő időben végrehajtott kitéréssel, hárítással tudjuk majd megnehezíteni a különféle formában felbukkanó ellenségeink dolgát.

A látottak alapján bossharcok, természetfeletti elemek és platformer részek egyaránt lesznek a Project: The Perceiver-ben. Sajnos pontos megjelenési dátummal nem tudunk szolgálni, annyi biztos, hogy multiplatform cím lesz, ami az újgenerációs konzolokra is ellátogat majd.

Nézd nagyban ezt a videót!



Project: The Perceiver címmel, a játék pedig egy elképesztően látványos gameplay előzetessel debütált, rögtön meg is nézhetjük mozgás közben a programot.'>
5 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 21 napja

Nagyon kíváncsian várom!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 22 napja

Jónak tűnik nagyon!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 22 napja

Szerintem ez igen ****a!

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 6 hónapja és 22 napja

Nekem annyira nem jön be.

válasz erre

muki

1 éve, 6 hónapja és 22 napja

Na ez rohadt jó játéknak ígérkezik!

válasz erre
Project: The Perceiver
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja