A Star Wars Jedi: Survivor rendezője trilógiát készítene Cal történetéből

2023.03.02. 14:30
30.8481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Star Wars Jedi: Survivor rendezője, Stig Asmussen elárulta egy interjúban, hogy a játék történetéből akár trilógia is születhet, mindemellett reméli, hogy a Survivor jól teljesít majd, amikor április 28-án megjelenik.

Asmussen megerősítette, hogy a Star Wars Jedi: Survivor fejlesztése során már a teljes stábbal megvitatta a trilógia ötletét, egy olyat szeretne, amely Cal utazását meghosszabbítja és még tovább viszi a történetet. Ez már a bejelentés előtt, 2019-től kezdve a rendező elképzelése volt, ugyanis a Survivorral kapcsolatos tervek már a Fallen Order fejlesztése során szóba kerültek.

Beszélt arról is, egy harmadik játék valószínűleg Unreal Engine 5-tel készülne, a Survivor Unreal Engine 4-el fut. Amennyiben a Star Wars Jedi: Survivor rosszul teljesít az eladások és a fogadtatás tekintetében, az persze megakadályozhatja a trilógia lehetőségét. Asmussen így fogalmazott:

Elég jó elképzelésünk volt arról, hogy milyen időkeretben játszódjon a Survivor, mi legyen a tét, mi legyen a játék hangvétele, mivel álljon Cal szemben és hogyan fog a csapata beleszólni ebbe. És vannak ötleteink, hogy mit tehetnénk ezen túl is.
Star Wars Jedi: Survivor rendezője, Stig Asmussen elárulta egy interjúban, hogy a játék történetéből akár trilógia is születhet, mindemellett reméli, hogy a Survivor jól teljesít majd, amikor április 28-án megjelenik.'>
3 hozzászólás

Tommy

1 éve, 5 hónapja és 4 napja

Kezdődik a rókabőrözés. röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 5 hónapja és 4 napja

A játékok is kezdenek olyanok lenni mint a filmek. Mindenki kap valami történetszálat.

válasz erre

muki

1 éve, 5 hónapja és 4 napja

Nem lenne rossz! Külön SW-vonal.

válasz erre
Star Wars Jedi: Survivor
28.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja