Microsoft E3 2021 összefoglaló

2021. június 14.
96.3961
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tegnap este lezajlott az E3-as szezon egyik legvártabb konferenciája, az Xbox Games Showcase. Legfőképp azért voltunk kíváncsiak az eventre, mert most egyrészt hatalmasat kellett gurítania a redmondiaknak, másrészt pedig a tavaly felvásárolt Bethesdával vállt vállnak vetve tartották meg a show-t. Listázzuk az alábbiakban a bejelentéseket!


A sort a Starfield kezdte, avagy a Bethesda régóta belengetett űrhajós mókája, amihez kapcsolódóan egy igazán pofás CGI trailert kaptunk. Sokat azért nem mutattak, pont annyit, hogy felcsigázzon minket, de azért a megjelenési dátum kikandikál: 2022. november 11!

Nézd nagyban ezt a videót!




Robogunk tovább a GSC Game World gyermekére, a sokunk által várt S.T.A.L.K.E.R. 2-re, és szerencsére nem kell csalódnunk, lévén egy igencsak vaskos bemutatót kaptunk. Egy igazi furcsa hangulatbomba, benne számos gameplay jelenettel, a végén pedig egy megjelenési dátummal, miszerint 2022. április 28-án várhatjuk.



Pofás előzetessel robban be a Left 4 Dead szellemi örökösként tekinthető Back 4 Blood, amit a Left 4 Dead eredeti alkotói készítenek. A premier október 12-én esedékes, mint azt tudjuk, illetve már a debütálás napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába.



Az Avalanche Studios érkezik egy visszafogott kedvcsinálóval egy vadonatúj IP kapcsán. Ez a Contraband, amiről mindössze annyit tudunk jelenleg, hogy egy nyílt világú, kooperatív cím lesz, ér várhatóak a dél-amerikai államokban fogunk csempészekként tevékenykedni.



A Sea of Thieves címe bukkan fel, majd kisvártatva felüti a fejét egy jól ismert kalóz, a rum királya, Jack Sparrow. Így bizony, crossover érkezik A Karib-tenger kalózai legendás figurájával, aki június 22-étől csatlakozik a buliba.



Amire abszolút nem számítottunk, hogy az Electronic Arts ide fogja hozni a Battlefield 2042 gameplay bemutatóját, viszont sikerült egy olyan izgalmas és sokszínű montázst összerakniuk, hogy a hajunkat is letettük tőle!



Az Annapurna Interactive égisze alatt készülő időhurkos thriller, a 12 Minutes friss trailerrel árulja el, hogy mikor fog megjelenni. Daisy Ridley és James McAvoy szinkromunkája kíséretében leplezi le a videó, hogy augusztus 19-én teszi tiszteletét ez a felülnézetes, izgalmas őrület.



Hogy, hogy nem, a Psychonauts 2 is megkapja a maga blokkját, így ha még nincs csömöröd tőle, akkor lesd meg mindenképp a legújabb, egyébként borzasztóan hangulatos kedvcsinálót. Augusztus 25-én most már tényleg megjelenik - legalábbis remélhetőleg...



A Fallout 76 maradék játékosát is megörvendeztetik a soron következő blokkal, lévén bejelenti a Bethesda, hogy július 7-én hozzácsapják a Steel Reign címre hallgató kiegészítést ingyen a játékhoz, majd hozzáteszik gyorsan, hogy 2022-ben egy új expedíciót is kapunk, mégpedig The Pitt cím alatt.



Egy borzasztóan elborult és érdekes trailerrel leplezik le a 2022-ben debütáló Party Animals-t, amely leginkább úgy írható le, mintha a Gang Beasts című mókát négyzetre emelték volna őrület terén. Imádjuk!



Ahogyan az szinte borítékolható volt, megtörtént a hivatalos bejelentés, mely szerint a Hades be fog robogni az Xbox konzolok kínálatába, mind One-ra, mind Series S / X-re. Minderre augusztus 13-án számíthatunk!



Szinte ezt vártuk a legjobban, főleg a tavalyi megosztó bemutató után: lássuk a Halo Infinite-et! Első kézből kapunk egy átvezető mozit, ami a sztoriba enged egy kicsit mélyebb betekintést nyújtani, melyben ismét láthatjuk Chief kálváriáját Cortana kapcsán.



Ezután azonban gameplay snittekkel találkozunk a multiplayer szekcióhoz kapcsolódóan. Bár azt állították, hogy a Halo Infinite minden téren visszatér a gyökerekhez, itt inkább érződik a Halo 5 multiplayer módjának hatása, de meglátjuk, hogyan fest majd a gyakorlatban.



Végre megjelenési dátumot kap a többek között Xbox-konzolokra is megjelenő Diablo II Resurrected, avagy a legendás második rész felújított változata. A roppant jól vágott és tető alá hozott trailer elárulja, hogy szeptember 23-án esedékes a megjelenés.



A Focus Home Interactive és az Asobo Studio logója bukkan fel a képernyőn, méghozzá a nap egyik legjobb bejelentésével. A nagysikerű A Plague Tale: Innocence után elkészítik a folytatást A Plague Tale: Requiem cím alatt. A megjelenést 2022-ben várhatjuk!



Rövid intermezzo a Far Cry 6-hoz kapcsolódóan, ha esetleg még nincs tele a hócipőnk vele. Ezúttal nem a drámára helyezték a hangsúlyt, hanem sokkal inkább azokra az őrült megoldásokra, amikkel tele van a játék.



A nagy népszerűségnek örvendő, cuki gazdálkodós játék, a Slime Rancher is kap egy folytatást. A Slime Rancher 2 is szintúgy 2022-ben jelenik meg, és sok máshoz hasonlóan ez is kapásból landol az Xbox Game Pass kínálatában.



A Microsoft is kiveszi a maga részét a mostanában tobzódó extrémsportos őrületből, lévén a stúdió bejelentette a Shredders című snowboardos játékot, amiben az adrenalindús izgalmak már most garantálhatóak. 2021 decemberében érkezik!



Minden kétséget kizáróan a nap legelborultabb, mégis egyik legérdekesebb előzetesét kapta meg az Atomic Heart. Egy szörnyen fura orosz zenei aláfestés kíséretében tekinthetjük meg a játék legfrissebb gameplay mozzanatait, íme:



Érkezik egy rövidke Among Us teaser, mintha még mindig releváns lenne, majd jön a Grounded. Igen, a Grounded még mindig él és virul, annak ellenére, hogy alig-alig jönnek frissítések a programhoz, viszont leleplezték a Shroom & Doom update-et, ami többek között egy új pókfajtát is hoz.



A Suikoden-sorozat szellemi örököse, az eredeti alkotóktól származó Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes is jön Xboxra 2023-ra, előtte pedig jön az Eiyuden Chronicle: Rising 2022-ben.



Július 29-ei megjelenési dátumot kap a The Ascent című, izometrikus nézetű twin stick shooter, majd egy szörnyen látványos trailer társaságában robogunk tovább az Age of Empires IV-re, mely október 28-án érkezik.



Ami viszont ezután következik, az kétség nélkül a legjobb előzetes nemcsak a komplett E3-on, de az egész évtizedben. Az Obsidian elhozta a The Outer Worlds 2 bejelentő teaserét, melyben konkrétan elmondják, hogy a legtöbb bejelentő videó miről szól. Óriási húzás, és imádnivaló, hogy milyen humora van a srácoknak!



Július 27-én érkezik Xbox Series S / X-re a Microsoft Flight Simulator, majd ősszel jön egy ingyenes expanzió, amely a Top Gun: Maverick filmhez kapcsolható. Majd jön az, ami garantálható volt, de örömteli, hogy megvillantják: itt a Forza Horizon 5 első trailere, mely megmutatja, hogy Mexikóba utazunk, és minden eddiginél látványosabb lesz. Megjelenés november 9-én!



Végül, de nem utolsó sorban, a show-t a Redfall című, új Arkane játékkal zárják. A Dishonored és a Prey alkotói ezúttal egy vámpíros, mókás hangulatú kooperatív címmel készülnek, azonban mivel gameplayt nem kaptunk belőle, csak egy CGI trailert, így nem tudjuk még, mire számítsunk. 2022 nyarán esedékes, hogy a boltok polcaira kerüljön!



Ez lenne hát az Xbox és a Bethesda E3-as konferenciája az idei esztendőről. Kíváncsian várjuk a véleményeteket, hogy szerintetek milyen volt a felhozatal, csalódtatok-e, vagy esetleg mely címek ragadtak meg titeket a legjobban!
8 hozzászólás

VaPe

3 éve, 1 hónapja és 3 napja

Korrekt felhozatalnak tűnik, ennyi stúdióval a zsebükben kb ezt vártam.

válasz erre

zender

3 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nagyon finoman szólva nem ők a legszimpatikusabb csapat, de ez a felhozatal nagyon impresszív, azt meg kell hagyni!

válasz erre

Moby Dick

3 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nagyon masszív bemutató. meglepett smiley van pár néhány érdekesség.

válasz erre

WickedSick

3 éve, 1 hónapja és 4 napja

Patrik94 írta:
Köszönjük az összefoglalót! Azt hittem már meg sem jelenik, de az anyagmennyiséget látva, értem a csúszást. röhögő smiley

Brutálisa a felhozatal, de amennyi stúdiót felvásároltak, ez nem is csoda.
Igyekszünk felzárkózni, csak kicsit el vagyunk havazva. röhögő smiley Ma kipörög az összes összefoglaló. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

3 éve, 1 hónapja és 4 napja

Plague Tale-en kívül más nem is nagyon érdekel, de az nagyon.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 1 hónapja és 4 napja

Köszönjük az összefoglalót! Azt hittem már meg sem jelenik, de az anyagmennyiséget látva, értem a csúszást. röhögő smiley

Brutálisa a felhozatal, de amennyi stúdiót felvásároltak, ez nem is csoda.

válasz erre

muki

3 éve, 1 hónapja és 4 napja

Hát ez egy kegyetlen masszív bemutató! meglepett smiley Igen komoly lesz a felhozatal, bár azért elég sok van ami még nagyon messze a megjelenéstől. BF2042-nél ez az only xbox duma nagyon gáz. Gondolom kb egy hónap lesz az exkluzivitás.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 1 hónapja és 4 napja

Iszonyat nagy adag cuccot mutattak be! meglepett smiley Frissíteni kell a PC-met. röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2021
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja