Több mint félórás felvétel került ki a Diablo IV játékmenetéről

2022. szeptember 19.
13.6571
Mikee profilja, adatai
Mikee
A Blizzard következő dark fantasy akció-szerepjátéka, a Diablo IV sem ússza meg szivárgás nélkül, egy masszív anyag került ki a netre a Diablo sorozat negyedik részéről, amiben a játékmenetbe, a harcrendszerbe és a játék világába nyerhettünk betekintést.
 

A GTA6 kiszivárgott felvételei után itt a következő friss anyag, ezúttal a Redditen kezdett el terjedni egy kiszivárgott felvétel a Diablo IV-ről. A kiszivárgott infók alapján a Blizzard egy zárt körű tesztet tartott a stúdió munkatársai számára, valaki pedig elkezdte élőben közvetíteni a játékot. Amennyiben a Blizzard még nem töröltette a videót, itt tudjátok megnézni.

A látottak alapján a szériára jellemző sötét, darkos hangulat továbbra is jelen lesz, a grafikai elemek, animációk, karakterek, zenék pedig nagyjából már készen vannak. A videóban egy barbár karakterrel mászkál a játékos a nyílt pályán, kíváncsian várjuk, hogy a végleges verzió mennyiben lesz másabb, mint a kiszivárgott játékmenet.

A játék alfa változatról eddig csak jókat hallottunk, a tesztelők szerint a Diablo IV korai változata kifejezetten jól sikerült, bízunk benne, hogy a végleges változattal sem fog mellélőni a Blizzard. Egy bétatesztnek mindenesetre most már igazán itt lenne az ideje.
3 hozzászólás

VaPe

2 hete és 1 napja

Nem értem hova csúszik már ennyit ez a játék...

válasz erre

Mordorer

2 hete és 1 napja

Hihetetlen hogy mik zajlanak a napokban!

válasz erre

muki

2 hete és 1 napja

Private test build szám rajta van, az idióta nagy eséllyel nem kap több lehetőséget.

válasz erre
Diablo IV
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja