Számos új tartalommal bővül majd a közeljövőben a The Callisto Protocol

2022. december 02.
35.6351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Beindult az élet a Striking Distance Studios túlélőhorror játéka, a The Callisto Protocol körül, a csapat felfedte a jövőbeli terveit, számos újdonság, új skinek, játékmódok és sztoribővítés is érkezni fog a közeljövőben a nemrég megjelent horror játékhoz.

A Dead Space szellemi örököseként beharangozott túlélőhorror lövölde, a The Callisto Protocol a mai napon debütált, viszont a jövőben sem maradunk majd friss tartalmak nélkül, a játékot fejlesztő Striking Distance Studios csapata a Twitteren tette közzé a jövőbeli terveit. A szezonbérlettel kapcsolatban már korábban is kiderültek új infók, ezúttal azt is megtudtuk, hogy milyen tartalmakat kapnak még az alapjáték tulajdonosai.

A New Game+, valamint a brutális nehézséget Hardcore játékmódokat ingyenesen megkapjuk majd 2023. február 7-én. Emellett szintén februárban érkeznek az új Outer Way skinek, márciusban pedig a Contagion csomaggal bővül majd a hátborzongató horror. Tavasszal még érkezik a Riot bundle, a nyár folyamán pedig egy új sztorifejezetet tartalmazó kiegészítőt is kapnak majd a The Callisto Protocol játékosai.

The Callisto Protocol körül, a csapat felfedte a jövőbeli terveit, számos újdonság, új skinek, játékmódok és sztoribővítés is érkezni fog a közeljövőben a nemrég megjelent horror játékhoz.'>
3 hozzászólás

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 5 napja

Ha a hírek után megveszi valaki egyáltalán. röhögő smiley

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 5 hónapja és 5 napja

Tényleg sok tartalom fog rá érkezni.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 5 hónapja és 5 napja

Nagyon kíváncsi leszek, milyen lett (nyilván a tesztek után döntök csak a vásárlásról).

válasz erre
The Callisto Protocol
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja