Steam Link támogatást kaptak a Samsung okostévéi

2017.07.08. 14:30
4.0971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Majdnem egy éve merült fel elsőként, hogy a Steam mögött álló Valve és a Samsung valamilyen tévés együttműködést tervez, mely tulajdonképpen a Steam egyik fejlesztésének Samsung tévékbe való integrálását takarta.

Nemrég a Samsung bejelentette, hogy sikerült megoldaniuk a fejlesztést és egyelőre ugyan még csak béta formájában, de már tesztelik a szolgáltatást. Lényegében arról van szó, hogy Steam Link streamer appot kaptak a Samsung okostévéi.

Ez lehetővé teszi, az egy hálózaton lévő számítógép és televízió közötti kommunikációt, melynek eredményeképpen a PC-n futtatott játék mindenféle kábelezés nélkül a tévére kerül, legyen az egy szobában, vagy nagyobb távolságra. A béta lehetőséget egyelőre a 2016-os és 2017-es Samsung okostévék kapták meg, a szolgáltatás minősége pedig nagyban függ a számítógép hardverétől és a hálózat gyorsaságától.
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 26 napja

Nagyon támogatom, amikor olyan fejlesztéseket hoznak, amik csökkentik a kábeldzsungelt a gépem körül. Ezekkel csak az a gond, hogy átlag felhasználónak elérhetetlen. Mibe kerülhet egy ilyen TV? Akkor már sima TV+HDMI kábel, olcsóbb, de nem olyan gusztusos.

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 7 hónapja és 26 napja

Na ez tök jó dolog lesz ha meg is jelenik nem csak bétában. mosolygó smiley

válasz erre

Direktor

7 éve, 7 hónapja és 27 napja

Nagyon nagy okosság! meglepett smiley Gondolom jó drága lesz egy ilyen tévé.

válasz erre

Tommy

7 éve, 7 hónapja és 27 napja

Na ez egy hatalmas királyság! meglepett smiley

válasz erre

Bvektor

7 éve, 7 hónapja és 27 napja

Ez szerintem elég fontos tényező lehet sokaknak. Tekintve, hogy milyen kevés különbség van sok TV között, ez nagyon sok embernek döntőtényező lehet.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások