Rocket League versenyt indít az Acer Predator, itthonról is várják a csapatokat

2022. szeptember 27.
5.4641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
EMEA Predator League 2022 eSport verseny címmel indít el az Acer egy nemzetközi versenyt, a megmérettetés győztesei pedig nem csak hardverekkel lehetnek majd gazdagabbak, hiszen a komplett nyereményalap 90.000 euró készpénz - mai árfolyamon 36 és fél millió jó magyar forint.

A versenyre - amelyre 15 országból bárki jelentkezhet - ma indult el, ráadásul mindenki számára nyitott a lehetőség, hiszen nem számít a tudásszint. A három versenyszakasz nemzeti selejtezőkből és a november 20-i nemzetközi EMEA-döntőből áll. A versenyben a népszerű 3 vs. 3 játékmódban lehet megküzdeni, egy-egy csapatban a három játékosból kettőnek az adott ország lakosának kell lennie.

Hajo Blingen, az Acer Európa, Közel-Kelet és Afrika területén illetékes marketing alelnöke elmondta:

Nagy izgalommal jelentjük be az EMEA Predator League második szezonját a 2020-as első szezon után. Világvezető gaming-portfóliónkkal fontos, hogy mindig újra feltaláljuk magunkat. Az EMEA Predator League 2022 kapcsolódik ahhoz az elkötelezettségünkhöz, hogy az eSportot mindenki számára elérhetővé tegyük, aki a Rocket League-ben versenyez.

A nemzeti selejtezőre a következő országok és régiók csapatai jogosultak: Belgium, Hollandia, Luxemburg, Németország, Ausztria, Svájc, Franciaország, Olaszország, Lengyelország, Portugália, Románia, Dánia, Finnország, Norvégia, Svédország, Spanyolország, Csehország, Törökország, Magyarország, Egyesült Királyság, Egyiptom, Bahrein, Irak, Jordánia, Katar, Kuvait, Libanon, Omán, Egyesült Arab Emírségek, Szaúd-Arábia, Dél-Afrikai Köztársaság.

Rocket League versenyt indít az Acer Predator, itthonról is várják a csapatokat - 2. kép

Az első szakaszban a csapatok a nemzeti selejtezőkön versenyeznek. Országonként két selejtezőkörre kerül sor. Minden fordulóból a két legjobb csapat jut be az országos döntőbe. A döntő győztese részt vesz az EMEA nemzetközi döntőn, ahol más országok bajnokai ellen versenyezhet.

A magyar nemzeti döntő november 12-13 lesz, és élőben lehet majd követni Twitchen, a végső összecsapásra november 20-án kerül, amit a twitch.tv/PredatorGaming oldalon lehet majd követni.

A regisztráció a Predator Ligára szeptember 26-án kezdődött és 2022. október 21-ig tart.

További részletek a predatorleague.gg oldalon találhatók.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

muki

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

Nem rossz kezdet. mosolygó smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

De miért pont ezt a **** játékot választották? meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Jól hangzik, bár ezt a játékot rohadtul rühellem. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 8 hónapja és 10 napja

Azta***** van amiből nem maradunk ki végre? meglepett smiley röhögő smiley

válasz erre
Rocket League Collectors Edition
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja