Rengeteg rekordot már most megdöntött a Super Mario Bros: A film

2023. április 11.
30.6661
Maniac profilja, adatai
Maniac
Alig néhány napja, hogy a mozikba került a Super Mario Bros: A film, máris olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint az alkotás több rekordot is megdöntött, hiszen jobban nyitott a mozikban, mint bármelyik Pixar-mű a múltban.

Az Androgeek beszámolójából kiderült ugyanis, hogy világszerte már most közel 380 millió dolláros bevételt termelt a mozi, mindössze öt nap leforgása alatt tehát annyi pénzt gyűjtött, hogy már most minden idők hatodik legnagyobb bevételét generáló videojátékos adaptáció lett belőle, de alighanem az első hely sem elérhetetlen számára, hiszen ott a Warcraft mozifilmet találjuk jelenleg mintegy 439 millió dollárral.

Hogy mégis milyen óriási eredményről van szó a Super Mario Bros: A film kapcsán, azt jól mutatja, hogy a Disney, a Pixar, de még a Dreamworks minden eddigi animációs produkcióját is lenyomta, hiszen korábban egyetlen alkotásnak sem sikerült ekkora összegekkel indítania, az eddigi csúcstartó például a Jégvarázs 2 a maga 350 millió dollárjával. Kritikánk ITT olvasható!
3 hozzászólás

muki

6 hónapja, 5 napja

Pedig uhhhh mekkora ****. De hát gyerekeket viszik rá mert nekik egy sima mese.

válasz erre

petrovicsz

6 hónapja, 5 napja

Újabb bizonyíték hogy a trash megy a legjobban.

válasz erre

Patrik94

6 hónapja, 5 napja

A ****ra mindig vevők az emberek.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

petrovicsz profilja