Phil Spencer az új Xbox konzolról beszélt

2024. június 12.
8.6771
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mindenki csalódott volt egy kicsit, amikor a hétvégi Xbox Games Showcase alkalmával a Microsoft nem mutatott be új játékkonzolt, csak a meglévők frissítését, holott a fél világ egy Xbox handheld érkezésére várt.

Phil Spencer az amerikai IGN magazinnak nyilatkozott a téma kapcsán, aki elmondta, hogy az Xbox az eseményen most főként az új játékokra koncentrált, azonban kiemelte, hogy eljön majd az idő, amikor egy új hardvert mutatnak be és nagyon izgatott amiatt, hogy ezt a hírt megoszthatja a rajongókkal.

Spencert hozzátette, hogy a jövő az Xbox számára hardveres szempontból nagyon különleges, kifejezetten izgatott azzal kapcsolatban, amin csapata jelenleg dolgozik, ami alighanem azt jelentheti, hogy tényleg valami exkluzív dolog van születőben a redmondi óriásnál, mint amilyen a saját fejlesztésű handheld.
frissítését, holott a fél világ egy Xbox handheld érkezésére várt.'>
4 hozzászólás

Ronalddo

1 hónapja, 5 napja

Sonyét jobban várom de ez is nagyon érdekel.

válasz erre

muki

1 hónapja, 5 napja

Én bírnék egy Vita szerű cuccot Xboxban.

válasz erre

totyak

1 hónapja, 5 napja

Nem olyan exkluzív az, Sony is dolgozik a sajátján. Azt nem értem ez a két csapat hogy tud mindig mindent egyszerre kitalálni. Véletlenül sem lehetnek beépített embereik a másik táborában röhögő smiley

válasz erre

VaPe

1 hónapja, 5 napja

Nagyon kíváncsi vagyok! Jó lenne tényleg egy kézikonzol végre.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja