Advertisement

Nem a PlayStation 5 miatt dobta idén a PlayStation Experience-t a Sony

2018. október 02.
3.1821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Sok PS4-tulajdonosnak okozott csalódást a Sony, amikor a minap bejelentették, hogy idén nem lesz PlayStation Experience, ezáltal nem várhatók bejelentések és kedvcsinálók a platform legfontosabb exkluzívai kapcsán, aminek az oka sokak szerint a közelgő PS5 lehet.
Advertisement

Michael Pachter azonban másként látja ezt a dolgot, az ismert játékipari elemző ugyanis a GamingBolt munkatársainak egy interjúban kifejtette, hogy szerinte egyszerű költségcsökkentő lépés volt ez a Sony részéről, ezáltal megvizsgálták, hogy a befektetett költségek megtérülnének-e az expóval vagy sem.

Bizonyára úgy találták, hogy nem éri meg nekik most egy külön rendezvényt összedobni, de az elemző úgy véli, hogy nem a PS5 közelgő indulása állhat a dolgok hátterében. A show elmaradása egyébiránt olyan játékok miatt a legfájdalmasabb, mint a Death Stranding, a The Last of Us Part 2 vagy a Days Gone, melyekről újabb kedvcsinálókat és részleteket vártunk az eseményen.
Advertisement
4 hozzászólás

totyak

4 éve, 10 hónapja és 17 napja

Simán a PS5-ről van szó, itt az ideje már. Előre meg nyilván nem ismeri el a Sony, hogy jön a konzol, mert az tényleg rontana a bevételeken. Ezért kellett egy ilyen fal duma.

válasz erre

muki

4 éve, 10 hónapja és 17 napja

Vicces lenne, ha egy rendezvényen a megtérülést számolgatnák. Az már olyan kispályás viselkedés lenne, amit a Sonyról nem tudok elképzelni.

válasz erre

WarriorAutobot

4 éve, 10 hónapja és 17 napja

Hellblade írta:
Én jobban hiszek a Sonynak.Megmondták hogy nincs elég címük..Nem hiszem hogy még egy évig mutogatnák a Lous2-t,Days gonet,meg a Death strandinget..Hogy a következö E3on is ezek lennének..Jönni fog az a Ps5 jövőre szerintem..
Mondjuk jövő November körül..
Meg azt sem hiszem hogy a jövő évi psxet is kihagynák,ugyanezzel a kevés a címük indokkal..
Az idei karácsonyi ps4 eladásoknak sem tenne jót egy ps5 bejelentés,meg a rá érkező játékok mutogatása..Azt ami meg ps4re jön már mindet láttuk..
Igaz,nem vagyok elemző,csak logikus dolgok ezek..

Nagyon jól megfogalmaztad!
Ha nincs mit bemutatni akkor minek erőltetni.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

4 éve, 10 hónapja és 17 napja

[Tiltott felhasználó!]


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt