Advertisement

Négy mentési hely is lesz a Hogwarts Legacyban

2023. január 16.
18.8321
Botyi profilja, adatai
Botyi
A WB Games Support hivatalos Twitter-fiókja a közelmúltban válaszolt számos közösségi kérdésre a Hogwarts Legacyvel kapcsolatban és felfedte, hogy a játék négy mentési helyet tartalmaz majd.
 

A csapat részletesen ismertette a kézi és automatikus mentési rendszereket is, ezek szerint minden karakterhez öt automatikus mentési hely jut, valamint tíz helyet kapnak a kézi mentések, ez egy praktikus funkció, mivel a kíváncsi játékosok megtapasztalhatják egy nagy döntés mindkét oldalát. Ebből az is következik, hogy a játékosok egyszerre 4 különböző játékot játszhatnak különböző karakterekkel.

Egy felhasználó megkérdezte, hogy át tudják-e vinni az előrehaladást PlayStationről PC-re, a támogatási csapat azt válaszolta, hogy a játékosok csak szinkronizálhatják fiókjaikat több platformon, hogy jutalmakat kapjanak, de a mentéseket nem lehet áthelyezni. Ez azt jelenti, hogy nem vihető át a fejlődés, vagy a karakter a konzolról a PC-re vagy fordítva.

Ugyanakkor ebből a válaszból nem derült ki, hogy ez igaz lenne-e a különböző konzolok, például a PlayStation és az Xbox, vagy a különböző generációk, például a PS4 és a PS5 között. A Hogwarts Legacy február 10-én érkezik, azok, akik előrendelik a Digital Deluxe Editiont, 3 napos korai hozzáférést kapnak, valamint néhány exkluzív játékon belüli terméket, amelyek kozmetikumként szolgálnak majd. A Hogwarts Legacy a Game Channel szerint 2023 egyik legjobb játéka lesz.

2 hozzászólás

fighterlaci

1 hete és 5 napja

Az aztán már mennyiség!

válasz erre

muki

1 hete és 5 napja

Hát az azért nem sok.

válasz erre
Hogwarts Legacy
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljazol63 profilja