Advertisement

Meghatóan emlékeznek Lance Reddickre a Destiny 2 játékosai

2023. március 18.
9.4991
Botyi profilja, adatai
Botyi
Lance Reddick, aki többek között a Destiny 2-ben Zavala parancsnok hangja volt és más ikonikus színészi szerepekkel büszkélkedett, 60 éves korában elhunyt - a játékosok érzelmes tisztelgéssel adóznak a szerepe előtt.
Advertisement

Több videót is megosztottak, amint Zavala parancsnok körül állnak a játékosok a Towerben, a Destiny 2 közösségi központjában és sokan megosztják az ölelés, a tisztelgés és a békés pihenés emojikat. Néhányan azt is tervezik, hogy szombaton, magyar idő szerint este 8-kor egy közösségi szintű emlékezéssel búcsúznak a parancsnok karaktere előtt.

A Bungie nem sokkal a gyászhír megjelenése után közleményt adott ki, melyben a következőket írta:

Lance Reddick ikonikus személy volt a képernyőn, a Destinyben, és ami a legfontosabb, személyesen is. A közösségünk iránti szeretete átragyogott Zavala parancsnokban, a szakmája iránti megalkuvást nem ismerő elkötelezettségében és a sugárzó kedvességében, amely megérintette a körülötte lévőket.


Lance Reddick már a Bungie és a Destiny előtt is ismert volt a népszerű filmekben, például a John Wickben, a Drót című sorozatban, a játékosok a Horizon Zero Dawnból és a Horizon Forbidden Westben Sylensként ismerhetik, a Quantum Breakben Martin Hatch-ként.

Advertisement
5 hozzászólás

Ronalddo

6 napja és 15 órája

De jó arcok!

válasz erre

muki

6 napja és 21 órája

Korrekt.

válasz erre

VaPe

6 napja és 22 órája

Ez igen! Szép gesztus!

válasz erre

Patrik94

1 hete

Ez nagyon szép!

válasz erre

De nagy, basszus!

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt