Megérkezett Deadpool a Marvel's Midnight Sunsba

2023. január 27.
4.8741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A 2K és a Marvel Entertainment bejelentette, hogy a The Good, the Bad, and the Undead, a Marvel's Midnight Suns első DLC-je, benne Deadpoolal már világszerte elérhető PC-n, PS5-ön és Xbox Series X|S-en.

A DLC-ben Hydra seregei egy ősi erővel felruházott tárgyhoz tartanak, amely éppenséggel Deadpool listáján is szerepel, a Midnight Suns csapatának közbe kell avatkoznia és meg kell állítaniuk az eseményeket, mielőtt a dolgok rosszra fordulnának. A kiegészítőben Deadpool közelharcos sebzésspecialista, kaptunk új sztori küldetéseket, új ellenségtípusokkal és érkezett több új ruházat is.

Deadpool Food Truck fejlesztése is elérhető lesz, ami ad néhány extrát a küzdelemhez és ezt tovább lehet bővíteni, ami új taktikai lehetőségeket hoz. A hőst azok a játékosok toborozhatják, akik teljesítették a "Spidermaaaans" sztori missziót és Spider-Man levette a maszkját az Abbey-ben, az első fejezetben. A DLC önállóan is megvásárolható, természetesen az alapjáték mellé, valamint szezonbérlettel is hozzájuthatunk.

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

muki

1 éve, 4 hónapja és 6 napja

De rühellem ezt a karaktert.

válasz erre
Marvel's Midnight Suns
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja