Lehetséges, hogy valamikor mégis megjelenhet a Bully 2?

2021. december 13.
44.7231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Úgy tűnik, hogy a nemrég megrendezésre került The Game Awardson nemcsak a Hogwarts Legacy lett az utolsó pillanatokban kivéve a bemutatók listájáról, hanem egy jóval régebb óta parlagon heverő projekt is bemutatásra került volna.

A Bully 2-ről rengeteg hír volt már korábban, de mindig letörték annyival a kedélyeket, hogy a projekt valószínűleg sosem fog elkészülni. Éppen ezért meglepőek a mostani fejlemények, amik már a jól ismert újságírótól, Tom Hendersontól származnak.

Állítása szerint a rendezvényen megjelent volna a Bully 2 mint meglepetés bejelentés, azonban számára is ködös indokokból, de el lett napolva a leleplezés. Sőt fokozva a fejleményeket szerinte jó pár ember már látta a játék egy "játszható változatatát", ami természetesen nem a kész verzió.

Nem mellékesen a GameInformer egyik szerkesztője egy Bully 2-vel kapcsolatos tweetet osztott meg órákkal korábban, azonban azóta a profilja priváttá vált. Nyilván ezekre sem szabad természetesen semmit sem alapozni, viszont talán így egy kicsit közelebb kerültünk ahhoz, hogy újra visszaüljünk az iskolapadokba.


3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 6 hónapja és 25 napja

Bárcsak így lenne! Mai napig játszok az elsővel!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 6 hónapja és 25 napja

Ha van eszük, legalább ezzel betömik a játékosok száját egy időre!

válasz erre

muki

1 éve, 6 hónapja és 26 napja

De rohadt jó lenne. Elsőt egyszerűen imádtam!

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
TGA 2021
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt