Jó hírekkel szolgált a Remedy, már végigjátszható állapotban van az Alan Wake 2

2023. február 10.
33.6701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Jól halad az Alan Wake folytatása, az Alan Wake 2, már az elejétől a végéig végigjátszható a misztikus elemekkel operáló túlélőhorror, emellett a Remedy a friss pénzügyi jelentésében a többi készülőben lévő projektjére és az első rész feldolgozására is kitért.

Jó hírekkel szolgált nemrégiben a Remedy a 2021-ben bejelentett Alan Wake 2-vel kapcsolatban, a vállalat legújabb pénzügyi jelentése szerint gőzerővel dolgoznak a folytatáson, amiben lassan minden elem a helyére kerül, már végigjátszható állapotban van a túlélőhorror. Sajnos rossz híreket is kaptunk, a 2021 őszén megjelent Alan Wake Remastered eddig korántsem hozott annyi bevételt a stúdiónak, mint amennyit vártak tőle.

A különféle túlélős elemekkel operáló Alan Wake 2 mellett számos egyéb projekten is dolgozik a Remedy, a tavaly novemberben bejelentett Control 2 mellett készül a Vanguard névre hallgató multiplayer játék és a kooperatív PvE lövölde, a Codename Condor, emellett a Max Payne 1&2 remake-ek továbbra is tervezési fázisában vannak. Az Alan Wake 2 a tervek szerint valamikor az idén fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.
Alan Wake 2, már az elejétől a végéig végigjátszható a misztikus elemekkel operáló túlélőhorror, emellett a Remedy a friss pénzügyi jelentésében a többi készülőben lévő projektjére és az első rész feldolgozására is kitért.'>
6 hozzászólás

totyak

1 éve, 2 hónapja és 17 napja

Lassan itt lesz az ideje tényleg egy új videokártyának. Eddig elkaristoltam PS4-en, PC erősen háttérbe szorult, de kezdenek a jó játékok már nem kijönni előző genre. PS5-re meg még nem akarok beruházni.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Oké és mikor jelenik meg? röhögő smiley

válasz erre

muki

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Na akkor várjuk is sok szeretettel!

válasz erre

VaPe

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Hajrá! Imádtam az első részt, tesómmal toltuk éjjel, felváltva, egy-egy kihívás után cserélve a kontrollert. De várom már!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Én már egy megjelenési dátumnak örülnék.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 2 hónapja és 20 napja

Majd az lesz a jó hír hogy megjelent. kacsintó smiley

válasz erre
Alan Wake 2
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja