Ismét szóba került, hogy saját játékkonzolt készít az Apple

2022. március 29.
33.7131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Már évek óta tartja magát a pletyka, miszerint saját játékkonzolt készíthet az Apple, de mint köztudott, a vállalatnál a lassú víz partot mos elvet követik, ennek megfelelően vagy minden alaptalan szóbeszéd volt, vagy komótosan készülődnek a játékipar bevételére.

Amennyiben ugyanis a hír igaz, a Sony, a Microsoft és a Nintendo alaposan felköthetik a nadrágjukat, márpedig egy friss, egyenesen Tajvanról érkezett pletyka szerint az Apple több gyártót is felkeresett arrafelé annak érdekében, hogy egy saját játékkonzol elkészítéséről tárgyaljon.

Hogy egy teljesen önálló hardver létrehozása a cél, esetleg az Apple TV átalakításáról, konzolos kiegészítéséről van-e szó, az egyelőre nem ismert még, de a hírek szerint a Capcom és a Ubisoft is tárgyaltak a gigavállalattal a témában - noha egyelőre csak mint tanácsadók.
saját játékkonzolt készíthet az Apple, de mint köztudott, a vállalatnál a lassú víz partot mos elvet követik, ennek megfelelően vagy minden alaptalan szóbeszéd volt, vagy komótosan készülődnek a játékipar bevételére.'>
3 hozzászólás

muki

2 éve, 2 hónapja és 2 napja

Konzol milliomosoknak. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

2 éve, 2 hónapja és 2 napja

Hát, kíváncsi leszek. Nagyon fura lenne ha belépne erre a piacra, ha így is tesz, akkor szerintem iOS játékok lesznek rajta, valami előfizus csomagban...

válasz erre

Patrik94

2 éve, 2 hónapja és 2 napja

Jön az egymilliós konzol. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja