Ilyen élmény VR módban a Resident Evil Village

2023. február 15.
5.3471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Napokon belül megjelenik PS VR2-re a Resident Evil Village, aminek apropójából a Capcom most bemutatott egy friss kedvcsinálót, aminek részeként lehetőségünk nyílik megismerni, hogy milyen élmény lesz a virtuális valóságban élvezni a játék élményét.

Röviden kiváló és ijesztő egyszerre, de inkább nézzétek meg ti magatok az alábbi közel kétperces mozgókép részeként, ami igazán hatásosra sikeredett, és még azok számára is okozhat meglepő pillanatokat, akik már átélték párszor a játék élményét, hiszen egészen "hűha" élmény a virtuális valóságban is látni bizonyos pillanatokat.

A Resident Evil Village a PS VR2 egyik kezdőcímeként érkezik február 22-én, és akinek megvan az alapjáték, az ezen a napon már szabadon letöltheti magának a frissítést, sőt mi több, szintén ekkor egy demó verziót is kap a VR mód.

Nézd nagyban ezt a videót!Resident Evil Village, aminek apropójából a Capcom most bemutatott egy friss kedvcsinálót, aminek részeként lehetőségünk nyílik megismerni, hogy milyen élmény lesz a virtuális valóságban élvezni a játék élményét.'>
4 hozzászólás

VaPe

1 éve, 3 hónapja és 4 napja

Hát tulajdonképpen VR játék szóval nem meglepő hogy jó lett VR-ra. röhögő smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

Nagyon állat! meglepett smiley

válasz erre

muki

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

Tökéletes, ****a lehet nagyon!

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 3 hónapja és 5 napja

Ahhh de komoly.

válasz erre
Resident Evil Village
21.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja