Hivatalos: még az idén bemutatják a GTA VI első előzetesét

2023. november 08.
17.3191
Botyi profilja, adatai
Botyi
Szinte hihetetlen, de végre megtörtént a bejelentés: a Rockstar Games hivatalosan is elárulta, hogy a Grand Theft Auto franchise következő címe a jövő hónapban kap egy trailert - ezt a sorozat rajongói már régóta várják.

A nap első felében felröppent, hogy már a héten leleplezik a GTA VI-ot, erre magyar idő szerint délután reagált a Rockstar Games. A Twitteren bejelentették, hogy december elején érkezik egy trailer a következő Grand Theft Autoról. Az új játék valószínűleg a GTA VI címet viseli majd, és a hírek szerint Miami kitalált változatában fog játszódni, akárcsak a 2002-es Vice City.

Egy ideje már tudni lehetett, hogy egy új Grand Theft Auto játék van készülőben, ugyanis a Rockstar 2022 februárjában megerősítette, hogy a sorozat következő címén dolgoznak. Tavaly hatalmas mennyiségű felvétel is kiszivárgott, amit a Rockstar végül megerősített, ezzel egy hackercsoport egy tizenéves tagját vádolja a londoni esküdtszék.

5 hozzászólás

fighterlaci

5 hónapja, 3 hete és 2 napja

Végre valamilyen, BÁRMILYEN röhögő smiley hivatalos infó! Nagyon kíváncsi vagyok már.

válasz erre

totyak

5 hónapja, 3 hete és 2 napja

Örülök a hírnek, de azért elájulva nem vagyok. Tudtuk, hogy jön a játék, nem volt titok, hivatalosan elismerte a Rockstar. A pénzügyi tervekből azt is tudni, hogy jövő év végére, vagy 2025 első negyedévében tervezik kiadni. A bemutató videó pedig valószínűleg lesz vagy netto 20 másodperc, amiből nyilván semmi olyan nem fog kiderülni, amit a szivárgásból már ne tudnánk. Ha lesz is véletlenül kiadási dátum a videó végén, úgyis csúszni fog, platform meg nem kérdés, a két nagy konzol és PC. Szóval mire lepődik meg most annyira mindenki?

válasz erre

Ronalddo

5 hónapja, 3 hete és 2 napja

Na neeeeee! Nem akarom elhinni! röhögő smiley

válasz erre

VaPe

5 hónapja, 3 hete és 2 napja

El se hiszem bakker! meglepett smiley

válasz erre

muki

5 hónapja, 3 hete és 2 napja

YESSSSSSS! De várom!!!!!!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja