Hiába oldották fel Japánban a korlátozásokat, a Sega 99 százaléka továbbra is otthon dolgozik

2020. május 29.
6.8641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Toshihiro Nagoshi, a Sega kreatív igazgatója volt a főszereplője a SegaNama aktuális havi bejelentkező adásának, aminek részeként bizonyos időközönként megtudhatjuk, hogy mi a helyzet manapság a japán óriás háza táján.

Nagoshi rengeteg témát érintett a videóban - még rajongói kérdésekre is válaszolt -, a legfontosabb azonban alighanem az volt, hogy a koronavírus-járvány hatására a Sega munkatársainak 99 százaléka még mindig otthonról dolgozik, annak ellenére is, hogy a japánok május 25-én feloldották a korlátozások legjavát, vagyis a munkahelyek újra megindulhattak.

Nagoshi aggodalmát fejezte ki a japán ipar kapcsán, mert egyelőre nem tudja, hogy a mozik és az árkád játéktermek miként élik majd túl ezt a helyzetet, hiszen ezek a létesítmények hónapok óta zárva vannak, és főleg a játéktermek arrafelé kiemelkedően nagy pénzt hoznak egy olyan csapatnak, mint a Sega.

A műsorban felszólalt egyébként Daisuke Sato is, aki szintén otthonról dolgozik már hetek óta, és kiemelte, hogy sajnos a home office rendkívüli mértékben lelassítja a fejlesztési folyamatokat, aminek hosszabb távon ismét meglesznek a következményei.

4 hozzászólás

totyak

3 éve, 7 hónapja és 17 napja

Az a szép a dologban, hogy úgy is működnek a cégek, hogy a dolgozó otthon van és onnan melózik.

válasz erre

muki

3 éve, 7 hónapja és 17 napja

De... miért is...?

válasz erre

Direktor

3 éve, 7 hónapja és 17 napja

Na egy újabb dologra tudják majd ráfogni, hogy miért csúszik egy játék.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 7 hónapja és 17 napja

Ez sok helyen így fog maradni.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt