Advertisement

Gaben a Half-Life 3-ra célozgatott a VR-headsetjük nyitópartiján!

2019. június 28.
7.2571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A mai nap során elrajtol a Valve saját bejáratú VR-headsetje, ami a Valve Index nevet viseli, ennek örömére pedig tartott a csapat egy nyitópartit, és bizony egy olyan megjegyzés is elhangzott, ami bőven reménykeltő.
Advertisement

Gabe Newell, avagy mindannyiunk kedvenc Gabenje egy roppant hosszú felvezetést követően azzal dobta fel mondandóját, hogy egyik-másik projektjük miként hatott ki a következőre, és bizony a Valve fejese tett egy utalást arra a bizonyos hármas számra is.

A Half-Life-ot követte a Half-Life 2, a Source-t pedig a Source 2. A Team Fortress 2-vel való kísérletezés által jöhetett létre a Dota. Az Artifact az oka annak, hogy össze tudtuk hozni az Underlords-ot. Egy nap talán a kettes szám elvezet minket ahhoz a fényes számjegyhez, amely valahol egy hegy tetején ragyog.

Mint ismeretes, megannyi franchise-uk két epizódot élt meg, ám ezek közül főképp a Half-Life 3 az a cím, amit a mai napig leginkább bánnak a rajongók. A kapcsolódó szekciót és a komplett szónoklatot az alábbi videóban, 2:30-tól leshetitek meg!

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
4 hozzászólás

totyak

4 éve, 27 napja

Erős belemagyarázás ezt HL3-nak vélni.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 27 napja

Én már feladtam a reményt!

válasz erre

muki

4 éve, 1 hónapja

Célozgathat de úgysem lesz belőle soha semmi.

válasz erre

Eltohn

4 éve, 1 hónapja

Na neeeeeeee!!!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt