Eldőlt: négy lemezen jön a Baldur's Gate 3 fizikai kiadása Xboxon

2024. március 06.
14.7211
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Larian Studios közölte, hogy a Baldur's Gate 3 fizikai kiadása egészen biztos, hogy négy lemezen fog megjelenni és valószínűleg a korábban vártnál egy héttel később kerül a boltokba, vagyis áprilisban lesz elérhető.

A játék fizikai Deluxe Editionjét novemberben jelentették be, amikor a Larian azt mondta, hogy három lemezen érkezik majd Xbox Series X-re, két lemezen PS5-re és egy CD-kulcsot és telepítőt tartalmazó lemezen PC-re. A Larian kiadói igazgatója, Michael Douse azonban a napokban elmondta, hogy a stúdió nem tudja a játékot három lemezre tenni az Xbox számára.

Douse most arról adott tájékoztatást, hogy a kiskereskedelmi változat valóban 4 lemezzel fog érkezni a Microsoft konzoljára, mivel 500 megával túllépték a 3-as lemez méretét. "Az egyetlen lehetőség az lett volna, hogy kivágunk néhány tartalmat, de annak nem volt értelme" - magyarázta a vezető.

Kiderült az is, hogy a kiszállítás első üteme április első hetére csúszott március 25-ről és először PC-hez szállítják le. A Deluxe-ért 31 ezer forint körüli összeget kell kifizetnünk, de cserébe elég sok extrát kapunk.

5 hozzászólás

rDAVE

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Ronalddo írta:
4 bluray? Komoly? röhögő smiley
Elég 3 BR is és egy CD. röhögő smiley

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

4 bluray? Komoly? röhögő smiley

válasz erre

totyak

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Szerintem még mindig jobb, mintha egy lemezes lenne, minden mást meg online húzna le, lásd PC kiadás. 10 év múlva, ha gondolnak egyet és elengedik a játék kezét, honnan töltjük majd le legálisan. Itt meg előkapod a 4 lemezt és uccu neki.

válasz erre

Moby Dick

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

Azért az nagyon kemény.

válasz erre

muki

2 hónapja, 3 hete és 6 napja

BAL****OK! röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre
Baldur's Gate 3
20.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja