Egyjátékos Apex Legends-en dolgozik a Respawn

2022. július 10.
37.4301
marco profilja, adatai
marco
Sokan várják a Titanfall 3-at, azonban a Respawn már kijelentette, hogy egyelőre nem akar vele foglalkozni, de az utóbbi időben igen sok pletyka merült fel, amiknek lehet hogy van is alapja, hiszen valamiféle FPS érkezik az univerzumból.
 

Legalábbis ez derült ki a legfrissebb álláshirdetésekből, amelyekben a Respawn Entertainment új, egyjátékos Apex Legends FPS játékról ír, amelyet "Apex univerzum FPS inkubációs cím"-nek titulálnak, ehhez pedig többféle pozícióra keresnek munkatársakat. Az új , meg nem nevezett projektet úgy írják le, mint "egy fejlesztő álomjátékát".

Bár a leírások meglehetősen homályosak, de a projektet egyjátékosnak írják le, ami az Apex Legends univerzumban fog játszódni, ez pedig elég egyértelmű. Igaz, egyelőre ez még elég gyenge fűszál, de mégis van mibe kapaszkodni, mégha nem is olyan közelinek tűnik ez a projekt, azonban egybe cseng azzal a nagyjából fél éves hírrel, ahol ugyanerről az FPS-ről kerülhettek ki pletykák, amik most meg lettek támogatva az álláshirdetésekkel, ami már kézzelfoghatóvá teszi, hogy van mire várni.
7 hozzászólás

Patrik94

3 hónapja, 1 napja

Annyira ki vagyunk már éhezve egy Titanfall folytatásra, hogy már minden morzsát felcsipegetünk bakker.

válasz erre

muki

3 hónapja, 2 napja

Még csak most keresnek munkaértő? Ajjaj....

válasz erre

Mordorer

3 hónapja, 2 napja

Én mondjuk nem vagyok rákattanva se a Titanfallra, se az Apex Legendsre de nem értem, miért nem szolgálják ki a játékosok igényeit. Nem addig kéne ütni a vasat amíg meleg?

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 2 napja

Nem értem miért nem akarnak Titanfall 3-at, pedig a nép nagyon rá van kattanva. Szerintem valami komolyabb tervük van de nem jövök rá mi lehet. Mindenesetre nagyon kiváncsi vagyok merre megy tovább ez a vonal.

válasz erre

petrovicsz

3 hónapja, 2 napja

Mire ebből játék lesz..

válasz erre

VaPe

3 hónapja, 2 napja

Kíváncsi leszek, mikor lesz már végre valami belőle ténylegesen...

válasz erre

Moby Dick

3 hónapja, 2 napja

Az érdekesen hangzik.

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja