Egy új hőssel és egy vadiúj pályával rajtolt el a MultiVersus második szezonja

2022. november 16.
32.8141
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mikee profilja, adatai
Mikee
Elrajtolt a Warner különféle szuperhősöket és rajzfilmes karaktereket összeeresztő játékának, a MultiVersusnak a második szezonja, egy új hőssel és egy pályával, számos újdonsággal, kinézettel és egy új Battle Pass csomaggal bővült a bunyós program.

A MultiVersus játékosai továbbra sem fognak unatkozni, elrajtolt ugyanis a második szezon rengeteg újdonsággal. Először is érkezik a második szezonnal Marvin, a marsi, aki a Looney Tunes és Merrie Melodies rajzfilmekből lehet ismerős. Az űrbéli hős a Q-36-os térmodulátorja segítségével próbálja majd meg ismételten elpusztítani a Földet, az új hős mellett egy új pálya is várja a MultiVersus játékosait, nevezetesen Királyvár trónterme.

A Vastrón körül ezúttal a különféle szuperhősökkel és mesebeli karakterekkel csapunk majd össze, miközben a háttérben a Trónok harca zenéi szólnak majd. Az új hős és az új pálya mellett a második szezonnal együtt debütált az új shop és az új Battle Pass csomag, számos új profilkép, badge és vadiúj kinézetek, mint pl. a Sherlock Holmes témájú Tom & Jerry-skin és az új Asztronauta Velma kinézet is bekerült a verekedős játékba.

MultiVersusnak a második szezonja, egy új hőssel és egy pályával, számos újdonsággal, kinézettel és egy új Battle Pass csomaggal bővült a bunyós program.'>
2 hozzászólás

Gólem

1 éve, 5 hónapja és 21 napja

Egy új hős nem sok újdonság.

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 5 hónapja és 22 napja

Jó sok minden lesz.

válasz erre
MultiVersus
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja