Botrányos állapotok között készült a Halo Infinite

2021. december 09.
48.5551
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A tegnapi nap során végre valahára elrajtolt a Halo Infinite kampánya, és teljes multiplayere is, azonban ahogy az sejthető volt a tavalyi bemutatkozás után, valami a játék fejlesztése körül nem volt rendben, és erre derítettek most fényt.

A jól ismert újságíró, Jason Schreier a Bloombergnek készített interjújában Joseph Statennel, a Halo Infinite jelenlegi vezetőfejlesztőjével beszélgetett arról, hogy milyen állapotok uralkodtak a fejlesztés során. Az eredeti három Halo-játék írójának elmondása alapján a fejlesztés rettenetesen nehézkesen ment.

A 343 Industries által használt fejlesztői eszköztárat, a Fabert állítólag borzasztóan nehezen lehetett alkalmazni, sőt a lecserélésén is gondolkoztak. Részben emiatt pedig még 2019-ben az addigi munkájuk 2/3-a a szemétben végezte. Emiatt az ambíciók is igencsak lezuhantak, eredetileg ugyanis egy The Legend of Zelda: Breath of the Wild kaliberű nyílt világban gondolkodtak, azonban emiatt jócskán csökkenteni kellett a játék ezen tartalmi részét.

Valamint az sem segített, hogy teljes állásban dolgozó fejlesztő csak nagyon kevés dolgozott ez idő alatt, a legtöbb alkalmazottat ugyanis csak másfél évre vették fel, emiatt a fejlesztés közben folyamatosan tűntek el a kiváló szakemberek, ami a kreatív folyamatokat is jelentősen beárnyékolta. Ezek után nem is csoda, hogy a belső Xbox-os csapatok közül többen is ráálltak a Halo Infinite-re, ilyen volt többek között a The Coalition is.
4 hozzászólás

muki

1 éve, 24 napja

Majd megcsinálják azt is. Biztos nem söpörték az asztal alá ezt a sok tervet.

válasz erre

Gólem

1 éve, 24 napja

Fura hogy ilyen infók napvilágot látnak.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 25 napja

A végeredmény úgy tűnik, így is jó lett. Mi lett volna ha sikerül megcsinálni a tervek szerint!?

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 25 napja

Tényleg nagy gondok voltak náluk.

válasz erre
Halo Infinite
18.699 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Botyi profiljaRenchia profilja