Bármi történik, Bobby Kotick marad az Activision vezérigazgatója

2023. február 11.
32.3631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Fox Business üzleti hírcsatornának nyilatkozó, az ügyhöz közel álló források azt mondták, hogy még ha a Microsoft felvásárlása meg is bukik, az Activision Blizzard vezérigazgatója, Bobby Kotick "feltétlenül" megtartja pozícióját a vállalat élén.

A téma azért is került elő, mert tavaly még arról szóltak a hírek, hogy az Activision Blizzard vezérigazgatójának várhatóan le kell mondania, mivel állítólag évek óta tudott szexuális visszaélésekről, de nem foglalkozott velük. Most a források a Fox Businessnek azt mondták, még ha meg is hiúsul a felvásárlás, ő mindenképpen a játékóriásnál marad, hogy vezesse a céget.

Továbbá ugyanezen források szerint az Activisionnél még mindig erősen hisznek abban, hogy a brit verseny- és piacfelügyelet, amely a legfontosabb szabályozó szervnek számít ebben az ügyben, megvizsgálja a számokat újra, és megállapítja, hogy a felvásárlás nem lesz negatív hatással a játékosokra és a piacra. A Microsoft arra számított, hogy június 30-ig lezárja az Activision Blizzard 69 milliárd dolláros (25 billió forint) felvásárlását, de jelenleg nem nyilatkozik az ütemtervről.
4 hozzászólás

muki

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

Döbbenet baszki. meglepett smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

Bebetonozta magát a pali rendesen!

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 5 hónapja és 20 napja

Hát ez jól megúszta a botrányokat! meglepett smiley

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 5 hónapja és 20 napja

Meglepő mert hogy nem volt vele elégedett az Activision úgy emlékszem.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja