Az Xbox elvileg reklámokat akar integrálni a free-to-play játékokba

2022. április 16.
38.7991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Business Insider friss jelentése szerint az Xbox a jelek szerint keményen dolgozik a platformon lévő ingyenesen játszható játékok "játékon belüli hirdetési programjaként" jellemzett programon.

A szóban forgó jelentés legalább 2 embert idéz, akik részt vesznek a programban. Az elképzelés szerint a hirdetők virtuális teret használhatnának arra, hogy hirdetéseiket láthatóvá tegyék a játékosok számára a free-to-play játékokban.

Például egy versenyjátékban a hirdetéseket virtuális hirdetőtáblákon lehetne elhelyezni. Azt is említették, hogy a Microsoft felismerte, hogy ez a fajta viselkedés visszaüthet és irritálhatja a fogyasztókat, és mint ilyen - azon dolgozik, hogy a reklámok megtekintésének élménye a lehető legkevésbé legyen tolakodó.

A jelentésben az is szerepel, hogy az Xbox nem osztja meg a fogyasztók adatait a hirdetőkkel, és nem vesz ki részesedést a generált reklámbevételekből sem (bár a tervek minden bizonnyal változhatnak a közeljövőben).
5 hozzászólás

Mordorer

2 éve, 1 hónapja és 12 napja

Elképesztően buta ötlet.

válasz erre

Patrik94

2 éve, 1 hónapja és 12 napja

Szerintem menjenek a *******...

válasz erre

VaPe

2 éve, 1 hónapja és 12 napja

Az szép lesz! röhögő smiley

válasz erre

muki

2 éve, 1 hónapja és 12 napja

Ezek már régi tervek és őszintén ha ezt úgy oldják meg (mondjuk ez mobilon jobb lenne) hogy nem kell kötelezően reklámokat nézegetni hanem mondjuk egy focis játékban megy az oldalpanelen a sörreklám, én még örülnék is neki, mert kevésbé lenne zavaró és szerintem jobban célt is ér.

válasz erre

Moby Dick

2 éve, 1 hónapja és 12 napja

Ki hitte volna..meg sem lepődik az ember.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja