Az Intel fejese arra számít, hogy egészen 2024-ig chiphiány lesz

2022. május 02.
30.9121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pat Gelsinger, az Intel vezérigazgatója újra jóslásokba bocsájtkozott - arra számít, hogy a chiphiány, amely számos iparágat, köztük a játékipart is negatívan érinti, szerinte még 2024-ben is velünk marad a probléma.

Egy nemrégiben adott interjújában Gelsinger elmondta, hogy a chiphiány két évig is elhúzódhat a kulcsfontosságú gyártási eszközök megterhelése miatt. Gelsinger korábban többször is megjósolta, hogy a chiphiány várhatóan 2023-ig elhúzódik, először tavaly júliusban, a vállalat második negyedéves eredménybeszámolója során tett említést erről. Október 2021-ben megismételte, hogy az ellátási lánc problémái 2023-ig is elhúzódhatnak - írja az Androgeek.

Annak ellenére, hogy a chiphiány továbbra is probléma marad a különböző iparágakban, Gelsinger megjegyezte, hogy az Intel saját chipjei nagyon jól teljesítenek, és közel állnak ahhoz, hogy kielégítsék a saját chipek iránti keresletet, ahogy azt a vállalat 2022. első negyedévi eredménybeszámolója során néhány nappal ezelőtt elmondta.
3 hozzászólás

Moby Dick

2 éve, 24 napja

Meg sem lepődünk ezen.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 24 napja

Csodás. szomorú smiley Mindegy egy ideig nem cserélek gépet. röhögő smiley

válasz erre

Gólem

2 éve, 24 napja

Szuper, remélem akkor jön még egy kriptobányász hullám is majd, hogy el tudjon húzódni 2030-ig. wtf smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja