Az EA Motive-hoz igazolt a Assassin's Creed Valhalla direktora

2021. június 27.
26.0021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Assassin's Creed Valhalla direktora, Eric Baptizat elhagyta az Ubisoftot, hogy csatlakozzon az EA Motive-hoz, így egy korszak lezárult a tapasztalt rendezővel, aki már az Origins vezető tervezőjeként és a Valhalla rendezőjeként is segítette az Assassin's Creed sorozat újraindítását.

16 évig volt a francia csapatnál, de az év elején távozott, hogy csatlakozzon a Motive-hoz egy be nem jelentett projekt fejlesztése kapcsán.

Az időzítés mindenképp érdekes, mivel a pletykák szerint a Star Wars Squadrons fejlesztője, az EA Motive egy rajongók által kedvelt IP-cím újraélesztésén dolgozik - sokak szerint az ünnepelt horror sci-fi sorozat, a Dead Space lesz az.

A legfrissebb pletykák szerint az EA néhány hét múlva azt tervezi, hogy a közelgő EA Play rendezvényén bejelenti a projektet.
elhagyta az Ubisoftot, hogy csatlakozzon az EA Motive-hoz, így egy korszak lezárult a tapasztalt rendezővel, aki már az Origins vezető tervezőjeként és a Valhalla rendezőjeként is segítette az Assassin's Creed sorozat újraindítását.'>
3 hozzászólás

Moby Dick

3 éve, 15 napja

16 év után nem meglepő a váltás.

válasz erre

Ronalddo

3 éve, 15 napja

És az jó nekünk? meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

3 éve, 15 napja

Kíváncsian várom a fejleményeket!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja