Elvileg már sosem fog elkészülni a Sonic Mania 2

2021. október 25.
68.1941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Sonic Mania eredetileg 2017-ben jelent meg, és minden jel szerint hatalmas sikert aratott a Sega és a Sonic-franchise számára, ezért számos rajongó feltételezte, hogy a Sega és a fejlesztőcsapat Evening Star Studios valamikor a jövőben kiadja a folytatást.

Sajnos egy jól értesült forrás által nyilvánosságra hozott új információ szerint úgy tűnik, hogy a Sonic Mania 2 talán soha nem is fog elkészülni. Egy Zippo névre hallgató videojáték-ipari bennfentes blogjában nemrég azt írta, hogy a Sega az első játék megjelenése óta eltelt évek alatt belsőleg elvetette a Sonic Mania folytatásának terveit.

Zippo kifejtette, hogy ennek oka a jelek szerint a Sega és az Evening Star Studios közötti valamiféle összeütközés lehetett. A szóban forgó blog nem bocsátkozott túl sok konkrétumba arról, hogy mi is történt, de azt állította, hogy a Sega of America volt az a részlege a Segának, amelyik problémásnak bizonyult. Zippo azt állította, hogy a Sega of America vezetősége "rendkívül ésszerűtlen" volt, ami a kiadó és az Evening Star közötti szakításhoz vezetett.
Sonic Mania eredetileg 2017-ben jelent meg, és minden jel szerint hatalmas sikert aratott a Sega és a Sonic-franchise számára, ezért számos rajongó feltételezte, hogy a Sega és a fejlesztőcsapat Evening Star Studios valamikor a jövőben kiadja a folytatást.'>
3 hozzászólás

VaPe

2 éve, 6 hónapja és 11 napja

Tudnak még meglepetést okozni.

válasz erre

Gólem

2 éve, 6 hónapja és 11 napja

Azért azt simán el tudom képzelni, hogy később még megcsinálják.

válasz erre

muki

2 éve, 6 hónapja és 11 napja

Hát azért olyan túl nagy űrt nem fog hagyni..

válasz erre
Sonic Mania
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja