Kiszivárgott az internetre a törölt Rayman 4 forráskódja

2022. december 25.
41.2701
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
Még a kétezres évek elején kezdett el dolgozni a Ubisoft és a Phoenix Studio a Rayman 4-en, de a projektet néhány hónapos munka után leállították, most ennek a játéknak forráskódja - a szerkesztő eszközökkel együtt - szivárgott ki az internetre.

Még nem ismert, hogy ez a kiszivárogtatás hogyan történt, de a RibShark nevű Twitter-felhasználó megosztott néhány megállapítást a kiszivárogtatásból, amelyek kétségtelenül szép kis karácsonyi ajándékként szolgálnak a keményvonalas Rayman-rajongóknak, ugyanakkor a forráskód és a hozzá tartozó szerkesztő használatához szükséges technikai ismeretek nélkül nem sokra mennek vele a játékosok.

Ezt leszámítva érdekes látni, mi történhetett volna, ha a Ubisoft a Phoenix Studio Rayman 4-re vonatkozó víziójával halad előre a Raving Rabbids helyett. A kiszivárgott adatok szerint a felhasználók felfedezhették volna a "Sphincter Cell" nevű pályát, ami a Ubisoft Splinter Cell lopakodó sorozatának nyilvánvaló paródiája, valamint egy lovaglásra alkalmas eszközt, amint azt a Twitteren közzétett néhány kép is mutatja.

Míg a legtöbb rajongó csak nézi és azon töpreng, hogy mi lehetett volna, mások talán tudnak valamit kezdeni a kiszivárgott anyagokkal, úgy tűnik, hogy a kiszivárgott játéknak van néhány játszható prototípus szintje és talán a megfelelő szakértelemmel rendelkezők trükközhetnek a szerkesztővel és pályákat hozhatnak létre.

4 hozzászólás

totyak

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Valaki úgyis megcsinálja játszhatóra a kész pályákat, csak idő kérdése. Mindig vannak ügyes emberek.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Érdekes, hogy egy ekkora sorozat epizódját hagyták elúszni...

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 4 hónapja és 10 napja

Merre lelhető fel? mosolygó smiley Haverom haverja kérdezi. röhögő smiley

válasz erre

muki

1 éve, 4 hónapja és 11 napja

Az a kemény! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja