A Tennók eredetét is megismerhetjük a Warframe új expanziójában

2022. április 17.
38.3421
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Warframe New War bővítménye szeizmikus változást jelentett a folyamatosan változó űrnindzsa játékban - az Origin rendszert megsemmisítő Sentients fenyegetése új szövetségeket kényszerített ki, valamint egy utazást a Tenno történelembe a Zariman Ten Zero meglátogatásával.

Az Angels of the Zarimanban a Warframe lehetőséget ad a játékosoknak, hogy karaktereik múltjának ezen darabkájába még jobban beleássák magukat - új játékmódokkal, új karakterekkel és teljesen új narratív fordulatokkal bővülve.

A közelgő bővítmény egy új közösségi csomópontot ad hozzá, a Chrysalith-ot, amely a hatalmas Orokin hajó belsejének mélyén található. Ezen a területen mindenféle új karakterrel találkozhatsz, valamint egy új játékoslakást alakíthatsz át kézzel válogatott Vistagraphokkal.
Warframe New War bővítménye szeizmikus változást jelentett a folyamatosan változó űrnindzsa játékban - az Origin rendszert megsemmisítő Sentients fenyegetése új szövetségeket kényszerített ki, valamint egy utazást a Tenno történelembe a Zariman Ten Zero meglátogatásával.'>
3 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 2 hónapja és 5 napja

Bakker még mindig nem álltam neki..

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 2 hónapja és 5 napja

Komoly update lesz!

válasz erre

muki

2 éve, 2 hónapja és 6 napja

Szeizmikus változás na neeee!!!! röhögő smiley

válasz erre
Warframe
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja