A Sonic Frontiers eladása meghaladta a 2,5 milliót

2022. december 13.
37.3461
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Sonic Frontiersben Sonic, Tails és Amy új kalandra indul egy titokzatos új földön, az eltűnt káosz-smaragdokat keresve, a játékosok hatalmas ellenségek hordáival harcolhatnak meg, miközben felfedezik az akciók, kalandok és rejtélyek lélegzetelállító világát.

A Sonic Frontiers november 8-án jelent meg PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Switch-re és PC-re, a SEGA pedig bejelentette, hogy a játék teljes eladása meghaladta a 2,5 millió darabot. Ez a szám mind a fizikai, mind a digitális eladásokat mutatja az összes platformon, tehát a vegyes fogadtatás ellenére úgy tűnik, kifizetődött az újítás a Sonicnál.

A Sonic Frontiers izgalmasabbá tétele érdekében a SEGA több, ingyenesen letölthető tartalmat is biztosít, amelyek számos új elemmel, játszható karakterekkel, módokkal és jelmezekkel bővülnek. Az első ilyen DLC a Sonic's Holiday Cheer Costume lesz, amely 2022. december 21-én ingyenesen letölthető.

Sonic Frontiersben Sonic, Tails és Amy új kalandra indul egy titokzatos új földön, az eltűnt káosz-smaragdokat keresve, a játékosok hatalmas ellenségek hordáival harcolhatnak meg, miközben felfedezik az akciók, kalandok és rejtélyek lélegzetelállító világát.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 5 hónapja és 15 napja

Az kemény. meglepett smiley Nem hittem volna.

válasz erre

muki

1 éve, 5 hónapja és 15 napja

Az elég combos. Kíváncsi lennék mennyi a csalódott belőle és mennyi az elégedett.

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 5 hónapja és 15 napja

Ahhoz képest nem rossz.

válasz erre
Sonic Frontiers
24.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja