A Silent Hill 2 Remake készítői egy újabb horrorjátékon dolgoznak

2022. december 15.
5.0831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Private Division egy kisebb kiadó, amely a Take-Two Interactive (a Rockstar és a 2K tulajdonosai) birtokában van és a részleg ötödik évfordulója alkalmából bejelentette együttműködését a Bloober Team fejlesztőstúdióval, hogy egy túlélőhorrort hozzanak létre.

A műfajon kívül semmit sem árultak el, de a Private Division blogbejegyzése megerősíti, hogy a játék "előreláthatólag nem 2025 előtt fog megjelenni", vagyis valószínűleg eltelik egy darabig, amíg működés közben láthatjuk.

Piotr Babieno, a Bloober Team vezérigazgatója ebben a blogbejegyzésben azt írta, hogy ez a cím segíteni fog a stúdiónak abban, hogy "vezetővé váljon a horroriparban."

A Bloober Teamet 2008-ban alapították, de először a 2016-os Layers of Fearrel robbantott nagyot, ezt követte a második rész, majd a The Medium. Kétségkívül a legnagyobb durranás az volt, amikor kiderült, elkészítik minden idők legikonikusabb horrorjátékának felújított változatát, a Silent Hill 2 Remaket.

Még nem adtak megjelenési dátumot neki, de egyértelmű, hogy a Bloober Teamet leköti most ez a projekt, ráadásul már bejelentették, hogy jön a Layers of Fear harmadik része is 2023-ban.

Még ha a Silent Hill 2 Remake 2024-ben is megjelenik, ez három év alatt három új játékot jelent, ami minden fejlesztő számára nagy feladat, mérettől függetlenül. Remélhetőleg a Bloober Teamnek minden rendelkezésre áll ahhoz, hogy a lehető legjobbat hozzák ki a bejelentették játékokból.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 5 hónapja és 15 napja

Zsír, remélem visszatérnek az eredeti hangulathoz!

válasz erre

muki

1 éve, 5 hónapja és 15 napja

Csak a sok projekt ne menjen egymás rovására!

válasz erre
Silent Hill 2 Remake
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja