A Minecraft: Dungeons fejlesztői egy Minecraft RTS-en dolgoznának?

2022. június 08.
31.8841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
A Minecraft töretlen népszerűségnek örvend nem csak a fiatalok, de az idősebb generáció egy jelentős része számára, így nem csoda, hogy számtalan mellékág is készül a játékhoz - egy friss információ szerint újabb címmel bővül a paletta.

Egy szivárgás szerint ugyanis egy Minecraft RTS, vagyis valós idejű stratégiai szoftver áll fejlesztés alatt, ráadásul azok készítik, akik a Minecraft: Dungeons című RPG-t is készítették. A hírt az egykori Giant Bomb-os újságíró, Jeff Gerstmann hozta le, a saját Twitch felületén egy élő adásban.

Az ő állítása szerint látott pár képernyőfelvételt a játékból, ami alapján az egy valós idejű stratégia szerű programnak tűnt, és még némileg az Overlord című játékhoz is hasonlított. A fejlesztőstúdió állásinterjúi szerint egy meg nem nevezett nagy IP-n dolgoznak, ami nem mellesleg RTS, szóval könnyen lehet, hogy hamarosan hallhatunk erről a címről még többet.
Minecraft töretlen népszerűségnek örvend nem csak a fiatalok, de az idősebb generáció egy jelentős része számára, így nem csoda, hogy számtalan mellékág is készül a játékhoz - egy friss információ szerint újabb címmel bővül a paletta.'>
3 hozzászólás

Gólem

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Rühellem, bármilyen formában. röhögő smiley

válasz erre

Patrik94

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Ennek a játéknak még jól is állna ez a stílus. mosolygó smiley

válasz erre

muki

1 éve, 11 hónapja és 14 napja

Hát az be****ás lenne! röhögő smiley

válasz erre
Minecraft
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja