5+1 játék, amit hiányoltunk az E3 2019-ről

2019. június 23.
78.2781
Figyelem! Ez a cikk már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A múlt héten lezajlott a Föld legnagyobb videojátékos expója, melyet évről-évre szüntelen izgatottsággal várunk, azonban évről-évre egyre nagyobbat kell csalódnunk benne, így az idei esemény részben a Sony távolmaradása, részben a többi kiadó trehánysága miatt szintén kritikán aluli volt. Nem véletlen, hogy már az első napokban húztuk a szánkat miatta, hiszen bár akadtak azért emlékezetes pillanatok, de jóval több volt a csalódás.


Sőt mi több, a csalódás mellett azért akadtak játékok, melyek kapcsán szinte biztosak voltunk abban, hogy szerepet kapnak az expón, végül azonban egy szó nem sok, de még annyit sem hallhattunk róluk. Mivel nekünk komolyan hiányoztak - hiszen velük máris sokkal érdekesebb lett volna az esemény -, ezért úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy listát, melyen az általunk leginkább hiányolt 5+1 videojáték kapta a központi szerepet.

5+1 játék, amit hiányoltunk az E3 2019-ről - 2. kép

1. Need for Speed 2019

Miután az Electronic Arts elismerte, hogy idén ősszel új epizóddal gyarapodik a Need for Speed-sorozat, óriási összeget mertünk volna tenni arra, hogy a népszerű autóversenyzős játék aktuális epizódja óriási szerephez juthat majd az E3-on. Ennél nagyobbat azonban nem is tévedhettünk volna, hiszen a kiadó szembement minden logikával, és valamiért kihagyta konferenciájából a játékot, ami talán azért történhetett, mert nem akarták elvonni a figyelmet a Star Wars Jedi: Fallen Order-ről. Akármi is állt a háttérben, nekünk nagyon hiányzott!

5+1 játék, amit hiányoltunk az E3 2019-ről - 3. kép

2. Fable 4

Bár hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy nem voltak emlékezetes pillanatai a Microsoft konferenciájának - igen, itt és most mindenki arra gondol, amire mi is -, azonban alapvetően hatalmas csalódás volt az egész a korábbi nagy felvezetések és ígéretek után. Gyakorlatilag ugyanis semmi meglepetést nem kaptunk, pedig nagyon reménykedtünk egy új Banjo-Kazooie bemutatójában, ami szintén hiányzott nekünk, de azért jobban fájt a szívünk a Fable 4 hiánya miatt. A Microsoft hiába adós ugyanis a legendás szerepjáték folytatásával, úgy tűnik, hogy ebben a generációban már nem számolhatunk vele.

5+1 játék, amit hiányoltunk az E3 2019-ről - 4. kép

3. Beyond Good and Evil 2

Miután tavaly minden erről szólt a Ubisoft háza táján, szintén komoly összegekben fogadtunk volna arra, hogy a Beyond Good and Evil 2 ott lesz az E3 expón, hiszen mindenki izgatottan várja, hogy mit tudnak kihozni a régóta várt folytatásból. A franciák azonban idén gyakorlatilag semmit nem hoztak, amit vártunk, nem volt új Assassin's Creed, sem normális Splinter Cell, de ami nagyobb szívfájdalom volt - hiszen létezése ismert -, az a Beyond Good and Evil 2 távolmaradása, amit nem is igazán értünk, hogy miért történt.

5+1 játék, amit hiányoltunk az E3 2019-ről - 5. kép

4. The Elder Scrolls VI

Miután tavaly alaposan felcsigázták a kedélyeket a Bethesdánál a The Elder Scrolls VI kapcsán, szentül meg voltunk győződve arról, hogy a legendás RPG aktuális részéről idén is kaphatunk majd valamit. Nem számítottunk nagy dologra, de egy szuper kis teaser trailerrel beértük volna, amin megint napokig vagy hetekig lehetett volna csámcsogni, és találgatni az új epizód sajátosságait. A Bethesda azonban az egész E3 során úgy csinált, mintha soha nem is létezett volna ez a projekt...

5+1 játék, amit hiányoltunk az E3 2019-ről - 6. kép

5. Skull and Bones

Bár az előbb már szóba került a Ubisoft, akik simán megnyerték az idei E3 legnagyobb csalódásának járó díjat, azonban nemcsak a Beyond Good and Evil 2, az új Splinter Cell vagy az új Assassin's Creed távolmaradása miatt haragszunk rájuk. Merthogy nem volt ott az expón a Skull and Bones című kalózos akciójátékuk sem, ami elviekben már nagyon közel áll a megjelenéshez, ergo igencsak itt lett volna az ideje egy megjelenési dátum bejelentésének. Ezzel szemben még egy trailert se kaptunk...

5+1 játék, amit hiányoltunk az E3 2019-ről - 7. kép

+1. Half Life 3

Oké, tudjuk, reménytelen, esélytelen és a többi, de mi azért reménykedtünk benne, hogy lesz Half Life 3 az idei E3 expón, mert amíg ez nem történik meg, addig mutogathatnak bármit a kiadók, az expó akkor is legfeljebb csak 99 százalékos lehet. A reményt továbbra sem adjuk fel, talán majd jövőre...
6 hozzászólás

Direktor

4 éve, 3 hónapja és 10 napja

Beyond Good and Evil 2 tényleg hiányzott, megnéztem volna.

válasz erre

Patrik94

4 éve, 3 hónapja és 11 napja

NfS érdekelt volna a legjobban belőle.

válasz erre

zender

4 éve, 3 hónapja és 11 napja

Tök őszintén, olyan unalmas volt az E3, hogy észre sem vettem, mi maradt ki!

válasz erre

totyak

4 éve, 3 hónapja és 11 napja

NfS évek óta hidegen hagy, nincs miért várni. Elder Scrolls-ra amúgy sem vagyok vevő, de a többi tényleg jöhetett volna.

Half Life-ot csak nem bírtátok kihagyni

válasz erre

Tommy

4 éve, 3 hónapja és 11 napja

Bakker fel sem tűntek eddig ezek a címek hogy kimaradtak. Most olvasva viszont, tényleg, milyen fura!

válasz erre

muki

4 éve, 3 hónapja és 11 napja

Half Life 3!!! Sírok!

válasz erre

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

drift3r91 profiljaMagnumpi profilja