S.K.I.L.L Special Force 2

2017. augusztus 04.
30.5871
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Redbull1913 profilja, adatai
Redbull1913
Sziasztok. Az első blog bejegyzésemben, szeretnék nektek be mutatni egy nagyon jó fps játékot azoknak, akik a gyengébb konfigurációs géppel rendelkeznek, de viszont nem akarnak a cod2, cs 1.6-nál le ragadni, és szeretnének egy igazán jó fps játékon játszani.
 


A játék a Német Gameforge tulajdonában áll, amelyet 2003 decemberében alapított a német videojáték-kiadó részvénytársaság, alapítói Denic Cikiec és Christos Kyriacou. Maga a játék 2013-ban a szülinapomon (08.06) kezdte el pálya futását, és ez idő alatt rengeteg új pályával bővült, bug és hack mentes játékmenetet biztosít és természetesen van benne lehetőség, saját klán alapításra, vagy egy Magyarokból álló klánba csatlakozni, akik imádnak csapatban dolgozni, és szeretik a kihívásokat.

S.K.I.L.L Special Force 2 - 2. kép

A játékban természetesen minden fegyver elérhető, ami más akció játékban is jelen van, tudtok saját karaktert is vásárolni, akik nem szeretik az átlagos katonai dizájnt. A nagyszerű grafikának köszönhetően, tű éles játék menetet biztosítanak nekünk.

De az ugye ahhoz már egy erősebb gép nem árt, viszont egy alap alacsonyabb beállítás mellett, nagyon szépen elfut a gyengébb gépeken is. Sajnos a játékhoz nem tartozik Magyar nyelv, de aki figyel, az könnyen megtanulja így is, hogy mit mire kell használni.

S.K.I.L.L Special Force 2 - 3. kép

Akinek ezzel felkeltettem az érdeklődését, az az alábbi linken megtalálja játékot:

http://en.skill.gameforge.com :)

Remélem tetszeni fog nektek is.
5 hozzászólás

fighterlaci

5 éve, 5 hónapja és 11 napja

Jó kis game, egy időben játszottam, de aztán leszoktam róla.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 5 hónapja és 11 napja

Annyi korrekciót elmondanék, hogy a játékot a dél-koreai Dragonfly fejlesztette és a Gameforge csak az Európai kiadást végzi. Koreában még 2011-ben jelent meg a Netmarble alatt.

válasz erre

muki

5 éve, 5 hónapja és 11 napja

Only PC. Kár.

válasz erre

marco

5 éve, 5 hónapja és 11 napja

Redbull1913 írta:
Bocsánat! A link itt található: http://en.skill.gameforge.com/
A blogodban is javíthattad volna a linket.

A képeket amiket feltöltöttél de nem tetted be, én pótoltam és a szöveget is betördeltem kicsit hogy el lehessen olvasni.

válasz erre

Redbull1913

5 éve, 5 hónapja és 11 napja

Bocsánat! A link itt található: http://en.skill.gameforge.com/

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaGargameth profilja