World of Tanks: E3 2010 trailer

2010. június 21.
2.7461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb elfeledett, de mindenképpen bemutatásra érdemes E3-as matéria látott napvilágot a mai nap reggelén, méghozzá a roppant ígéretesnek tűnő, a második világháborús tankcsatákra kiélezett World of Tanks-ról.

A Wargaming.net műhelyében készülő páncélos MMO már a bejelentésekor is híres volt arról, hogy szeretett beszólogatni más játékoknak, a debüt traileren például lazán lehúzta az összes ebben a stílusban alkotó fantasy témájú darabot, de nem vette rövidebbre a pórázt a friss mozgóképen sem.

Ne lepődjetek meg ugyanis, ha a videó betöltése után egy űrben játszódó, meglepően unalmasnak tűnő játékról láthattok képsorokat, ez ugyanis az irónia része. A mozgóképen azt szeretnék prezentálni az illetékesek, hogy míg az ilyetén alkotások esetében egy hónapon belül kapunk egy plusz hajtóművet, fél éven belül esetleg még egyet, és ugyanúgy szétlő minket az ellenség, addig a World of Tanks csak simán király lesz, mert egyrészt világháborús témáról beszélünk, másrészt pedig nem a szokásos MMO kliséket használja fel, és már az első napon beülhetünk majd egy Tigris tankba. Sajnos a mozgóanyagból nem fogsz sokkal többet megtudni a játékról, ez tény, de van egy jó hírünk, hamarosan nekilódulunk az alkotás zárt béta tesztjének, amiről bővebben is beszámolunk majd nektek. Mindenekelőtt viszont a játék E3-as trailere:

#tv#
1 hozzászólás

skyman

14 éve, 11 hónapja és 17 napja

Hát ez baromi nagy lesszröhögő smiley
mindig is csipáztam az ilyen gémeketröhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2010
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaMonyo profiljaXTomiX0029 profilja