Visszahozná a Sony a Metal Max-sorozatot?

2017. október 23.
3.2671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy igencsak rejtélyes teaser trailer bukkant fel a napokban a Sony hivatalos japán Youtube csatornáján, ami konkrét cím, fejlesztőcsapat és egyebek megjelenése nélkül csak annyit kötött az orrunkra, hogy egy poszt-apokaliptikus RPG lesz PS4-re és PS Vitára.

A sztori nagyjából ennyiben is maradt, de a legnagyobb rajongóknak hála megindultak a találgatások, így a felvételen látható sokféle jármű, a poszt-apokaliptikus környezet és az ikonikus vörös páncélos sokak szerint arra enged következtetni, hogy a legendás Metal Max-sorozat feltámasztására készül a Sony.

Aki esetleg nem ismerné, a franchise-t eredetileg még 1991-ben alkotta meg a Crea-Tech és a Data East, első két epizódja pedig kizárólag NES-re jelent meg, de mikor a Data East csődbe ment, a jogok elvándoroltak, így a Metal Saga: Chain of Sandstorm 2005-ben már PlayStation 2-re jelent meg, habár a sorozat azóta megjárta a mobilokat is.

Hogy a Sony valóban fel akarja-e támasztani ezt a legendás szériát, azt egyelőre senki sem akarta hivatalosan megerősíteni nekünk, ellenben az alábbi teaser traileren látható játékról október 26-án rántják majd le a leplet hivatalos keretek között, tehát legkésőbb akkor minden kiderül.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Direktor

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

Nem ismerem az eredetit, de a tetszik, nagyon király lenne ha lenne! mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

PS Vita??? meglepett smiley De király lenne ha újra foglalkoznának vele!

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja