Újabb Assassin‘s Creed: Revelations karaktereket részleteztek

2011. május 18.
3.7711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A Ubisoft továbbra is vígan táncol a nemrégiben felfedett Assassin's Creed: Revelations cím élén, aminek miértje magyarázatra sem szorul; ámde annál is inkább érdekelni fog benneteket ez a néhány karakter, akiknek felbukkanására számíthatunk a novemberre várható játékban - róluk rántotta le a leplet a mostanság igen hányattatott sorsú Ubisoft.

Ideje túltenni magunkat azon, hogy megint Ezio-t kapták elő tarsolyukból a fiúk, s a játék többi részére összpontosítani. Görgessünk is lejjebb...

* Eziohoz, az ő harmadik és egyben utolsó felvonásában Manuel Palaeologos csatlakozik majd, egy tehetős bizánci, akit a Török Birodalom virágzásával együtt visszatartottak saját politikai hatalmától, s aki valamilyen szinten kapcsolatban áll a Templomosokkal.

* Sofia Sorto karaktere Albrecht Durer "Portré egy fiatal velencei nőről" című festményének köszönheti világrajöttét; ő Ezio-val melegedik össze a játék során. ÚÚúúúúúúúú...!

* Ezio mindezeken túl Suleiman herceggel is megismerkedik élete első felében, midőn megpróbálja kezelésbe venni az ő családját, akik saját magukkal háborúznak az ügyben, hogy ki legyen a birodalom következő uralkodója.

* Végül pedig itt van Yusuf Tazim, Ezio konstantinápolyi megfelelője. Ő maga is egy Bérgyilkosmester, s mint ilyen minőségében, Tazim egyben baráti riválisa is Ezionak. Ez a derék legény az, aki megismerteti vele azt a bizonyos kampós pengét, melyet az első Assassin's Creed: Revelations screenshot-on is láthattunk.
1 hozzászólás

Tibit

13 éve, 27 napja

Azt hiszem jól tippeltem a részletekről, amikor csak egy rövidke videót kaptunk a játékról.

válasz erre
Assassin's Creed: Revelations
9.000 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljamarco profilja