Újabb cheat-gyártó ellen lépett fel a Destiny 2 fejlesztője

2023. augusztus 03.
15.9791
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Bungie folytatja hadjáratát a Destiny 2 cheat-gyártók ellen, most beperelte a Ring-1 nevű értékesítőt - a cég már eddig is nagy sikereket ért el a csalás árusok elleni harcban, azt tervezik, hogy tovább folytatják ezzel a lendülettel.

A Bungie fellépése a Destiny 2 cheat-gyártók ellen már egy ideje elég komolyan zajlik és eddig legalább három eladót sikerült elintézniük, ráadásul több milliós kártérítést is kaptak. Most a Ring-1-et tovább üldözik, ugyanis amikor eredetileg 2021-ben beperelték, az ügy 4 vádlottja közül 3-mal egyezségre jutottak.

Azonban az eladó az eredeti per ellenére is folytatta a csalások értékesítését, a cég most 10 megnevezett és 50 meg nem nevezett főt perelt be, akik kapcsolatban állnak a Ring-1-gyel. A Bungie szerint a Ring-1 csalásai "különösen veszélyesek", mert veszélyeztetik a felhasználó hardverét is.

A csaló gyártója most több váddal is szembesül: DMCA (digitális szerzői jogok) megsértése és polgári RICO-per is folyik ellenük. Ez utóbbi új büntetőjogi tilalmakat állapít meg és új jogorvoslati lehetőségeket biztosít a szervezett bűnözésben részt vevők ellen, ugyanis a Bungie azt állítja, hogy a Ring-1 közvetlenül károsította a működését.
3 hozzászólás

Patrik94

4 hónapja, 1 hete és 6 napja

Előbb-utóbb csak lesz elrettentő ereje...

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 2 hete

Nagyon helyes!

válasz erre

VaPe

4 hónapja, 2 hete

Ideje, hogy ilyen módszerekhez nyúljanak. Rengeteg ember életét keserítik meg az ilyenek.

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt