Transformers: Revenge of the Fallen: Multiplayer gyakás

2009. június 06.
6.7751
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Valószínűleg a nyári mozis szezon egyik legnagyobb sikere lesz a Transformers: Revenge of the Fallen.

Az ilyen blockbusterek esetében már megszokhattuk, hogy a filmmel egy időben, esetleg pár nappal előtte érkezik a videójátékos feldolgozás is, amely az esetek 99%-ában nem éri el a mozgókép színvonalát. A mostani tavaszon azonban csodát láttunk, a Raven által kalapált X-Men Origins: Wolverine minőségben lepipálta a hasonló című filmet, és élvezetes pillanatok sokaságával ajándékozta meg az őt betöltő játékosokat. Bebizonyosodott, a megfelelő munkával egyáltalán nem lehetetlen normális feldolgozást készíteni.

Tehát a Transformers: Revenge of the Fallen előtt ott lebeg a pozitív példa, a kérdés mindössze annyi, hogy sikerül-e eleget tanulni belőle, hogy ne keserű szájízzel álljunk fel a játék elől. A lenti két videóból, amelyek még az E3-on készültek, nem derül ki sok minden. Egy multiplayer deathmatch-nek lehetünk szemtanúi, ami ránézésre szinte bármelyik alkotásból származhatna. Pörgés, akció, városi helyszín, a Transformers fílinget csak a rohangáló óriásrobotok csempészik be valamelyest a képkockák közé.

A végső ítéletre már nem kell sokat várnunk, ugyanis pár héten belül a kezünkbe kaparinthatjuk a produktumot, amely napvilágot lát az összes elterjedt platformra (PC, PS3, PS2, PSP, Wii, Nintendo DS és Xbox 360).
#tv#
#tv2#
2 hozzászólás

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 4 napja

LOL!!!! meglepődött smileyszomorú smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

16 éve, 1 hónapja és 5 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja