Trailert kapott a The Elder Scrolls Online-hoz érkező Gates of Oblivion event

2021. január 27.
17.6661
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem egy hétköznapi esemény indul útnak az idén a The Elder Scrolls Online kapcsán, lévén a Gates of Oblivion részeként tonnányi új tartalom vár majd ránk 2021-ben, hiszen az event keresztül szövi majd az egész esztendőt.

Ehhez az eventhez készült most egy kedvcsináló, egy cinematic kategóriába sorolható, azaz látványos, főként átvezetőkre emlékeztető képsorokat felvonultató trailer, mely több érdekességet is megoszt velünk az egyéves saga kapcsán, ami több részletre osztottan érkezik meg közénk.

Március 8-án például a Flames of Ambition DLC kapcsolódik majd az alapokhoz, míg a nyáron, pontosan június 8-án a Blackwood, de később további ilyen bővítmények várhatók. Előbbi kapcsán bizonyos már, hogy újabb dungeonok érkeznek vele, utóbbi esetében pedig több mint 30 órányi extra sztori tartalmat kapunk, méghozzá egy vadonatúj helyszín mellett többek között.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Elder Scrolls Online kapcsán, lévén a Gates of Oblivion részeként tonnányi új tartalom vár majd ránk 2021-ben, hiszen az event keresztül szövi majd az egész esztendőt.'>
3 hozzászólás

muki

3 éve, 6 hónapja

Hangulat nagyon top!

válasz erre

VaPe

3 éve, 6 hónapja

De állat lett ez a trailer!

válasz erre

Mordorer

3 éve, 6 hónapja

Ütős lett.

válasz erre
The Elder Scrolls Online
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaBotyi profilja