Továbbra is elképesztően népszerű az ingyenessé vált battle royale játék, a PUBG

2022. augusztus 14.
18.7251
Mikee profilja, adatai
Mikee
Úgy tűnik, hogy a battle royale lövöldözős program készítői, a Krafton jó döntést hozott azzal, hogy ingyenessé tették a PUBG-t, a játék elképesztően népszerű a felhasználók körében, rengeteg új játékost sikerült becsalogatniuk a programba.
 

A kiadó pénzügyi jelentése szerint január óta, tehát az ingyenessé válást követően naponta nagyjából 80 000 új játékos csatlakozott a PUBG csatatereire. Magyarra fordítva ez a szám azt jelenti, hogy több mint 17 millió játékos regisztrált a játékra, amióta az ingyenessé vált.

Természetesen több mint valószínű, hogy a legtöbbjük nem állandó játékos, sokan csak kipróbálták egyszer a játékot, miután az ingyenessé vált. A jelentés szerint viszont ez nem igazán a számít, a hangsúly inkább azon van, hogy az egy felhasználóra jutó átlagos bevétel több mint 20%-kal nőtt ebben a negyedévben.

A mobilos részlegnek sincs oka szégyenkeznie, a PUBG Mobile továbbra is jól teljesít, jelenleg a második helyen áll a globális mobiljátékok értékesítésében. Azonban a kiadó nem pihen a babérjain, a vadiúj horror játékuk, a The Callisto Protocol mellett a népszerű koreai regény, a The Bird That Drinks Tears alapján készül egy eddig be nem jelentett játékuk.
5 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Az ingyenesség óriási előny mondjuk mindig...

válasz erre

Tommy

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Reneszánszát éli!

válasz erre

Moby Dick

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem meglepő.

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hát akkor belelesek én is.

válasz erre

muki

1 hónapja, 3 hete és 2 napja

Nem csodálom, mióta inygen van, azóta van alternatíva a többi **** mellett.

válasz erre
PlayerUnknown's Battlegrounds
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja