Többen építkeznek a Minecraft Legends-ben, mint gondoltuk

2023. május 01.
24.8411
Botyi profilja, adatai
Botyi
A Minecraft Legends játékosainak száma több, mint amire számítottunk - annak ellenére, hogy a blokkos stratégiai játék elég gyér visszhangot kapott a Steamen, a Minecraft spin-offnak sikerült lenyűgöző számokat elérnie a megjelenés óta.

Lehet, hogy a Steamen alulmaradt, de a PC Game Pass segítségével a Minecraft Legends játékosainak száma hárommillióra emelkedett. Ez újra emlékeztet arra, hogy a hasonló játékok elérhetősége az Xbox és a PC Game Passeken keresztül milyen nagy segítség lehet egy új megjelenéskor.

Az eddigi csúcsot alig több mint ötezer egyidejű játékos jelentette és az elmúlt napokban mindössze néhány százan játszottak egyszerre a Steamen, így könnyű lenne azt feltételezni, hogy a játék szinte teljesen elhalt. Bár a játék minden modern konzolon elérhető, valószínű, hogy az Xbox és a PC Game Pass is a Minecraft Legends segítségére sietett.

A Mojang közölte: "A Minecraft Legends most indult el és már több mint hárommillió játékos szállt be!". Hozzátették, hogy kiadták az első frissítést is, a PvP-ben barátainkkal csapatot alkothatunk és felgyorsíthatjuk a játék előtti időzítőt, ha elegen csatlakoztak. Emellett számos teljesítmény- és stabilitásjavítást is kiadtak a frissítéssel.

Minecraft Legends játékosainak száma több, mint amire számítottunk - annak ellenére, hogy a blokkos stratégiai játék elég gyér visszhangot kapott a Steamen, a Minecraft spin-offnak sikerült lenyűgöző számokat elérnie a megjelenés óta.'>
2 hozzászólás

petrovicsz

1 éve, 13 napja

Az aztán a teljesítmény. röhögő smiley

válasz erre

muki

1 éve, 13 napja

Ingyenjátéknál elég karcsú eredmény ez.

válasz erre
Minecraft Legends
14.800 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja