The Elder Scrolls Online: Nem lesz cross-platform támogatás

2013. június 12.
2.3291
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az E3 során kiderült, hogy a The Elder Scrolls Online a korábbi hírekkel ellentétben nem csak PC-re jelenhet meg, hanem immáron a next-gen konzolokat is célba veszi, így PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra is debütálhat majd.

A rajongóknak azonnal felcsillant a szemük, hogy a Zenimax Online ezzel a lépéssel talán cross-platform támogatást is elérhetővé tesz a játékban - ezáltal biztosítva a szerverek állandó telítettségét -, de sajnos a fejlesztők megerősítették, hogy erre ne is számítsunk.

A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy hiába jelenhet meg a The Elder Scrolls Online PlayStation 4-re is, a kérdéses változat megvásárlói csak a többi PlayStation 4-es verziót birtoklókkal tudnak majd kapcsolatot teremteni, a PC-sekkel viszont például már nem.
The Elder Scrolls Online a korábbi hírekkel ellentétben nem csak PC-re jelenhet meg, hanem immáron a next-gen konzolokat is célba veszi, így PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra is debütálhat majd.'>
2 hozzászólás

Marduk

11 éve, 8 hónapja és 22 napja

Inkább azt az e-mailt küldhetnék már el, amelyben leírják érthetően, hogy felvettek-e béta tesztelőnek vagy nem röhögő smiley Bocsi az offért, de muszáj volt mejegyeznem.

válasz erre

csirkee

11 éve, 8 hónapja és 23 napja

Ez így elég furi...most ha kevesen veszik meg a ps4-re akkor csak kevés emberrel játszhatok?! meglepett smiley

válasz erre
The Elder Scrolls Online
5.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2013
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja