Teslagrad: a játék, amely sikeresebb lett Wii U-n, mint PS4-en

2017. május 27.
5.6471
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egészen elképesztő híreket osztott meg a Gamasutra magazin munkatársaival Peter Wingaard Meldahl, a Rain Games CEO-ja a Teslagrad című indie platformerjük sikereiről, lévén kiderült, hogy alkotásuk sokkal jobban fogyott Wii U-n, mint PS4-en vagy más platformon.

Hogy miként történhetett mindez? Peter szerint nem véletlenül, pusztán szerencséjük volt, hiszen miközben minden platformon játékdömping van, és nehéz kitűnni még egy jó indie játékkal is, addig Wii U-n a Nintendo Store-ban két teljes héten át egyeduralkodók voltak a friss megjelenések között, így ugyanolyan nagy figyelmet kaptak, mint a Hyrule Warriors, az adott év legfontosabb játéka a konzolon.

Ennek pedig meg is lett az eredménye, hiszen a nagyobb figyelemmel jobban el tudták érni a potenciális játékosokat, míg más platformokon rögtön eltűntek a sokadalomban, ezáltal még azokhoz sem jutott el a hírük, akiket amúgy biztosan érdekelt volna a Teslagrad.
Teslagrad című indie platformerjük sikereiről, lévén kiderült, hogy alkotásuk sokkal jobban fogyott Wii U-n, mint PS4-en vagy más platformon.'>
7 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 5 hónapja és 26 napja

Az a baj hogy a kis címeket én szívesebben tolom út közben mint a kanapén ülve. Otthon inkább a nagyobb szabadabb és komolyabb sztoris játékokat preferálom. Útközben meg egy gyors meccs vagy egy rövid pályarész és már akkor boldog vagyok.
Kár hogy PS Vita-ra már kevesebb ilyen jön. Rossz látni mikor a psnprofiles.com is megoszt valamit twitteren és azt látom hogy csak PS4 az a játék amit inkább Vita-ra képzeltem el.

válasz erre

Hentes

7 éve, 5 hónapja és 27 napja

A kivétel erősíti a szabályt... kacsintó smiley Ezer játékból egy.

válasz erre

totyak

7 éve, 5 hónapja és 27 napja

PS4-en sok az izgalmas top cím, kevesen állnak neki indie játékokkal játszani.

válasz erre

nefaria

7 éve, 5 hónapja és 27 napja

A jó kis WiiU, de imádom! mosolygó smiley

válasz erre

Gólem

7 éve, 5 hónapja és 27 napja

Hát ilyennek is kell lennie na... mosolygó smiley Azért az eladási számokra kíváncsi lennék, gondolom nem milliós tételről van szó.

válasz erre

Xelosz

7 éve, 5 hónapja és 27 napja

Switchen el is lennék vele ha lenne vagy PS vitán. De ps4-en amúgy is vannak már ilyen címeim a plus végett és nem igazán használom őket. Ami exclusive van azt tolom rajta ha bekapcsolom ilyen kis platformer szerűségeket inkább kézi konzolon tolnék. Esetleg telefonon de azt ott is csak ilyen dokkolós controllerrel.

válasz erre

muki

7 éve, 5 hónapja és 27 napja

Innen is látszik, mennyire el vannak nyomva az indie címek, még akkor is ha azok időnként jobbak mint egy AAA... **** ez így, én is alig veszek észre valamit a Store-ban. Ha nem olvasok valamiről, általában nem is tudom hogy létezik. szomorú smiley

válasz erre
Teslagrad
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja